BOKSERSKI SPEKTAKL: Sve spremno za Sarajevo Fight 3

Sport
BOKSERSKI SPEKTAKL: Sve spremno za Sarajevo Fight 3
K1 turnir Sarajevo Fight 3 održat će se 10. augusta ove godine u hotelu Hills. Ljubitelji ovog sporta imat će priliku da vide osam K1 boraca u kategoriji do 72 kilograma iz BiH, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Njemačka, Švicarske, Češke Republike, Slovačke, Holandije i Turske.

K1 turnir Sarajevo Fight 3 održat će se 10. augusta ove godine u hotelu Hills. Ljubitelji ovog sporta imat će priliku da vide osam K1 boraca u kategoriji do 72 kilograma iz BiH, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Njemačke, Švicarske, Češke Republike, Slovačke, Holandije i Turske.

Turnir osmorice okupit će poznata imena kao što su Haris Biber, Rasim Bašić, Čedo Pantić, Mario Marković, Denis Wolsik, Novak Radulović, Boban Ilioski i Rene Arreger. Na Superfightu će učestvovati Igor Emkić, Mesud Selimović, Bahrudin Mahmić, Berin Balijagić, Alija Tucak, Vladimir Tok, Matthias Jaskola.

viber-image

U profesionalnom boksu će se voditi borbe renomiranih interkontinentalnih i svjetskih šampiona, a osim turnira osmorice bit će organizovan i Superfight mečevi po K1 i MMA pravilima.

Organizatori turnira su Haris Sipović i Emir Alić, a projekt je podržala i Vlada Kantona Sarajevo, na čelu sa premijerom Elmedinom Konakovićem, te ministrom za kulturu i sport KS Mirvadom Kurićem.

 

 

Ne propustite