Je li došlo vrijeme za prekid veze?

Ljubav
Je li došlo vrijeme za prekid veze?
Ostati ili otići? Ako si ikad bila zatočena u vezi u kojoj vlada emocionalni nemir i nesigurnost, sigurno si sama sebi to pitanje već postavila.

Ostati ili otići? Ako si ikad bila zatočena u vezi u kojoj vlada emocionalni nemir i nesigurnost, sigurno si sama sebi to pitanje već postavila. Do odgovora je teško doći zato što često prevlada osjećaj rastrganosti. Ako si u takvoj situciji olakšaj sebi kroz ove korake...

Razbistri svoje osjećaje

Prije nego što počneš s popisom za i protiv, razjasni svoje osjećaje prema partneru. Misliš li da je i dalje u pitanju ljubav i koliko si zapravo sretna u vezi? Često pomaže ako napraviš svoju analizu. Što misliš koliko si posto (bila) sretna u vezi? S razjašnjenim postotkom doći ćeš do jasnijeg rezultata kojeg si zapravo već bila svjesna.

Što dobivaš ostajanjem?

Koga zapravo voliš? Pomisli na stvari koje su ti se u početku svidjele na partneru i napravi popis njegovih vrlina. Je li to još uvijek ista osoba ili je ipak došlo do prevelike promjene? Pokušaj shvatiti zašto si još uvijek u vezi. Teško je saznanje ako si u vezi ostala zbog navike, a ne zbog ljubavi prema partneru. Možeš li se uopće zamisliti sretnom uz tu osobu?

Na koga prvo pomisliš?

Osvojila si na lotu ili si položila ispit? Koga ćeš prvo nazvati? Ako pri tome zaboraviš na partnera i prije se sjetiš svoje susjede, nije nimalo čudno što imaš nedoumice oko vašeg odnosa, prenosi miss7.

Iako je bolno, ako već razmišljaš ima li više vaša veza smisla ili ne, vjerojatno nema.

Ne propustite