Chris Brown otkrio: ZAŠTO JE BRUTALNO PRETUKAO RIHANNU

Show
Chris Brown otkrio: ZAŠTO JE BRUTALNO PRETUKAO RIHANNU
"Prevario sam je sa suradnicom. Rihanna je bila sumnjičava i ispitivala me, ali ništa nisam priznao. Te večeri nam je baš ona prišla na zabavi. Rihanna je poludjela, uzela stvari i izašla iz dvorane...

"Prevario sam je sa suradnicom. Rihanna je bila sumnjičava i ispitivala me, ali ništa nisam priznao. Te večeri nam je baš ona prišla na zabavi. Rihanna je poludjela, uzela stvari i izašla iz dvorane - ispričao je Brown.

Osam godina nakon što je pretukao svoju tadašnju djevojku Rihannu nakon dodjele Grammyja, Chris Brown odlučio je svima priznati što se dogodilo kobne večeri i zašto je digao ruku na slavnu pjevačicu. Reper o nemilom događaju progovorio u dokumentarcu koji je nedavno snimio, a koji će u cijelosti biti objavljen krajem ljeta.

Navodno je pjevačica nastavila vikati kad su sjeli u auto. Tražila je Chrisov mobitel da vidi s kim se dopisuje. Našla je poruku te djevojke koja mu je napisala da će i ona biti na Grammyju i jako se nalutila.

"Gurali smo se, ona me je udarila, a ja sam je ugrizao za ruku. Tako je počelo", rekao je Brown.

Chris je bio osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, dobio je pet godina uslovne kazne i zabranu prilaska Rihanni  na manje od 50 metara.

 

 

(Novi.ba/Index.hr)

Ne propustite