HOROR U SRBIJI: Čopor pasa izujedao majku dok je branila bebu u kolicima!

Region
HOROR U SRBIJI: Čopor pasa izujedao majku dok je branila bebu u kolicima!
Šetnja sa bebom ulicama Batajnice za Vesnu Kekić juče se pretvorila u pravi horor, pošto je kolica u kojoj je bio njen dvomjesečni sin napao čopor pasa.

Šetnja sa bebom ulicama Batajnice za Vesnu Kekić juče se pretvorila u pravi horor, pošto je kolica u kojoj je bio njen dvomjesečni sin napao čopor pasa.
 
Kako bi zaštitila bebu, ova hrabra majka je stala između kolica sa djetetom i pasa i boreći se protiv čopora završila sa ujedom na nozi.
 
"Sve se desilo juče ispred glavnog ulaza na groblje u Batajnici. Pored ulaza, nalazi se neka njiva iz koje je izletio čopor pasa. Bili su poveći, lajali su i krenuli ka nama", prisjeća se Vesna neprijatnog iskustva.
 
Poučena iskustvima da pred psima ne treba paničiti ona je pokušala da bude pribrana i da ne bježi. Međutim, razjareni psi su krenuli na kolica u kojima je bila njena dvomjesečna beba.
 
"Mogli su da mi izvuku sina, da ga rastrgnu. Instiktivno sam odreagovala i postavila se između njih i kolica. Tada me je jedan ujeo za nogu", opisuje Vesna događaj.
 
Nakon toga, psi su se razbježali a Vesna je otišla na infektivnu kliniku.
 
"U pitanju je rana veličine oko tri centimetra na desnoj potkolenici. Poslije svega, povreda nije toliko strašna, ali je strašno šta je moglo da se desi i šta tek može nekom drugom da se desi ukoliko se ovaj problem ne riješi", poručuje ona.
 
Pošto je infektivna klinika dužna da obavesti "Veterinu Beograd" o svakom incidentu koji se desi zbog životinja, uskoro je Vesni zazvonio telefon, upravo iz ove službe.
 
"Šokirali su me kada su mi rekli da traže od mene da se vratim tamo, među čoporom pasa prepoznam onog koji je mene ujeo kako bi ga oni odveli na ispitivanje da li ima bjesnilo, koje vjrovatno nema, i zatim ga odveli u karantin", zaključuje Vesna.
 
Na brojeve telefona Veterine Beograd" niko se nije javljao.
 

Čopori već napadali
 
Kako pričaju mještani Batajnice, ovo nije prvi put da neko naiđe na agresivni čopor pasa.
 
"Prije neki dan su me napali psi pored željezničke stanice u Batajnici. Srećom, naišao je neki čovjek i uspio je da ih rastera. Navikli smo na pse lutalice, ima ih mnogo, ali nisam očekivala da napadnu nekoga bez razloga. Međutim, izgleda da je sve drugačije kada je u pitanju čopor" - ispričala je jedna sugrađanka.

 

(Kurir.rs)

Ne propustite