Uz ovih SEDAM KORAKA napravite svoje VJENČANJA IZ SNOVA

Praktična žena
Uz ovih SEDAM KORAKA napravite svoje VJENČANJA IZ SNOVA
Dan vjenčanja je najljepši dan u životu jednog para, ali ako želite da bude baš kako ste zamislili potrebno je dosta planiranja

Dan vjenčanja je najljepši dan u životu jednog para, ali ako želite da bude baš kako ste zamislili potrebno je dosta planiranja. Olakšajte sebi kroz ovih sedam koraka.

Komunikacija

Zaručena si? Čestitamo! Prije nego što počnete planirati nadolazeću svadbu, uživajte u trenutku. Pričajte često o svojim željama, snovima i očekivanjima i pazi da uzmeš u obzir i želje svog partnera.

Planiranje budžeta

Koliko ste spremni potrošiti za vaš veliki dan? Planiraj s partnerom određeni budžet i vodite se njime. No, imaj na umu da ga je stvarno lako promašiti.

Lokacija i datumi

Vjerojatno najzahtjevniji dio jednog vjenčanja je organiziranje lokacije, matičara i eventualno cateringa. Pokušajte te sitnice obaviti što prije, osobito ako vjenčanje planirate u proljeće ili u rano ljeto. Dakle, najbolje ove osnovne dijelove najvažnije je obaviti bar 9 mjeseci prije.

Uključi prijatelje

Prijatelji i obitelj su nevjerojatno važna podrška tijekom planiranja vjenčanja. Zato, ako je potrebno,  pitaj ih za pomoć i savjet.

Dekoracija

Dekoracija može uzeti puno vremena i novca. Stoga je vrlo korisno prikupiti ideje i onda ih provesti.

Informacije

Tko želi imati vjenčanje iz snova, mora biti dobro informiran.

Izbor vjenčanice

Da, došli smo i do toga, većini mladenki najbitnijeg dijela. Ispravan izbor vjenčanice vrlo je bitan. Mnogi kupuju svoje vjenčanice već godinu unaprijed, ali time ulaze u rizik da im se na kraju uopće više neće svidjeti njihov odabir.

 

(Novi.ba/ miss7)

Ne propustite