Nesretnog muža je ujela zmija dok je spavao, a on ugrizao ženu kako bi umrli zajedno!

Zanimljivosti
Nesretnog muža je ujela zmija dok je spavao, a on ugrizao ženu kako bi umrli zajedno!
Žena je preživjela jer joj je na vrijeme ukazana prva pomoć.

Doktor Jajkant iz lokalne bolnice rekao je da su partneri bez svjesti prebačeni u bolnicu. Iz indijske države Bihar  jedan šanker po imenu Rai ugrizao je svoju suprugu kako bi zajedno umrli. Žena je preživjela jer joj je na vrijeme ukazana prva pomoć.

Šankar Raija je ugrizla zmija tokom noći dok je spavao. Kada se probudio i shvatio šta se dogodilo, bio je sjvestan da umire. Indijac je tada rekao svojoj supruzi Amiri da je toliko voli da želi da umru zajedno, a ona je pristala da joj suprug ugrizom prenese dio otrova koji je zmija unijela u njegovo tijelo.

– Šankur je umro, a Amiri smo uspjeli da spasimo, jer je liječenje počelo na vrijeme - rekao je Jajkant i dodao da je Amiri Rai trenutno van životne opasnosti.

Amiri je za agenciju “Indija tudej” rekla da je Šankar želio da umru zajedno i da mu je dozvolila da ju ugrize za zglob ruke i tako joj prenese dozu otrova.

Ova priča je u Indiji izazvala različite reakcije i podjeljena mišljenja javnosti o tome da li je “ljubavni čin” dokaz ekstremne posvećenosti ili ekstremne uvrnutosti.

Ne propustite