NE MIJENJATE REDOVNO GAĆICE? Evo šta sve može da vam se desi! Posljedice su ozbiljne!

Zdrav život
NE MIJENJATE REDOVNO GAĆICE? Evo šta sve može da vam se desi! Posljedice su ozbiljne!
Materijali prirodnog porijekla i redovno mijenjanje veša samo mogu doprinijeti očuvanju zdravlja žene.

NE MIJENJATE REDOVNO GAĆICE? Evo šta sve može da vam se desi! Posljedice su ozbiljne!

Materijali prirodnog porijekla i redovno mijenjanje veša samo mogu doprinijeti očuvanju zdravlja žene. Neredovno mijenjanje veša može da prouzrokuje razne probleme koje mogu da ostave ozbiljne posljedice na zdravlje. 
 
Evo koji problemi se mogu javiti ukoliko ne mijenjate veš redovno:

Ešerihija Koli
 
Za prenošenje Ešerihije Koli glavni krivac su tanga gaćice , pogotovo kada ih nosite više puta. to nikako ne treba raditi, iako vam izgledaju čisto. Tange lako klize između anusa i vagine i lako može doći do prenošenja.
 
Akne
 
Ako vam se javlje akne u toj oblasti, budite sigurni da je to od nagomilavanja znoja i masnoća, usljed ne mijenjanja veša svaki dan. Vagina reagije kao i lice, koža je osjetljiva i usljed loše higijene, dolazi do problema.
 
Osip
 
Svrab, crvenilo i osip se mogu javiti oko vagine ili na preponama, naročito kada je u pitanju osjetljiva koža.
 
Veš treba redovno mijenjati, pogotovo poslije tuširanja. Koliko puta dnevno, to zavisi od okolnosti i vas samih. U svakom slučaju da ne mijenjate veš danima to je neprihvatljivo u svakom smislu.

 
Infekcije
 
Ukoliko imate neku otvorenu ranicu Ili posjekotinu blizu vagine i pri tom nosite isti veš dva dana može doći do infekcije koja se može proširiti.
 
Miris
 
Usljed pretjeranog znojenja miris može biti promjenjen. Na vešu koji ne mijenjate redovno mogu se naći bakterije koje će dodatno promeniti miris.
 
Gljivične infekcije
 
Pogodna podloga za gljivice i bakterije je svakako vlažna sredina, nastala kao posljedica znojenja. Ako idete u teretanu obavezno mijenjajte veš, jer se tamo dodatno znojite.

Ne propustite