Trumpov zet se pojavio u javnosti: Predsjednikova ćerka ga je baš zavoljela, a njemu ja čak i ovo oprošteno!

Show
Trumpov zet se pojavio u javnosti: Predsjednikova ćerka ga je baš zavoljela, a njemu ja čak i ovo oprošteno!
Tifani Trump, najmlađa ćerka američkog predsjednika Donalda Trumpa, primjećena je juče u New Yorku sa dečkom Rosom Mehanikom.

Tifani Trump, najmlađa ćerka američkog predsjednika Donalda Trumpa, primjećena je juče u New Yorku sa dečkom Rosom Mehanikom. Dok je par odlazio na kafu, u stopu su ih pratili agenti Tajne službe.

tump-2
Ros je sa Tifani Trump godinu dana u vezi. Upoznali su se dok su oboje pohađali Univerzitet u Penslivaniji. Zanimljivo je da su on, njegovi roditelji i njegov brat registovane pristalice Demokratske partije,prenosi Blic. Republikanskom predsjedniku je očigledno (a tako i treba) ćerkina sreća bitnija od razlike u političkim stavovima.

Ozbiljan vremenski test je položila ova ljubav i postoje velike šanse da Tifani (22) i Ros (23) i ozvaniče ljubav. Ros je ove godine diplomirao računarstvo, a tokom studija se isticao u debatnim klubovima.

Njegov otac Džonatan Mehanik je vlasnik uspješne advokatske firme u Njujorku, čija su specijalnost nekretnine, žila kucavica Trumpove poslovne imperije.

Po svemu ovome Ros može da parira Trumpovom zvaničnom zetu, Džaredu Kušneru, suprugu Ivanke Trump i bliskom savjetniku prvog čovjeka Amerike.

Ne propustite