CityDeal poklanja vaučere za iftar

Kiosk
CityDeal poklanja vaučere za  iftar
CityDeal uvijek misli na svoje kupce ali i na cjelokupnu zajednicu u kojoj živimo. Kako velik značaj pridajemo društvenoj odgovornosti rado kreiramo akcije kojima dajemo prednost plemenitosti i uzjamnom pomaganju.

CityDeal uvijek misli na svoje kupce ali i na cjelokupnu zajednicu u kojoj živimo.  Kako veliki značaj pridajemo društvenoj odgovornosti rado kreiramo akcije kojima dajemo prednost plemenitosti i uzjamnom pomaganju.


Ponovo se pred nama ukazala prilika da pomognemo drugima i raduje nas činjenica da smo u posebnom mjesecu Ramazanu u prilici pomoći i olakšati svakodnevnicu onima kojima je to potrebno. U dogovoru sa našim vjernim partnerima koji su prepoznali našu iskrenu namjeru, povodom mjeseca Ramazana CityDeal će svakodnevno dijeliti vaučere za besplatne iftare. 


Cilj CityDeal-a je da zajedno sa svojim partnerima podjeli do 1000 iftara tokom mjeseca Ramazana. 


Molimo sve naše vjerne kupce da nam se jave na naš email info@citydeal.ba ili u privatnu poruku na našem Faceboook profilu sa imenom i prezimenom, te brojem telefona osobe/a za koju znaju da poste, a da nisu u mogućnosti da sebi prirušte iftar. 

Obradujmo one koji to zaslužuju!

 

Ne propustite