Brena objavila fotku i krenuli su uzbudljivi komentari: Da li i vi vidite isto?

Show
Brena objavila fotku i krenuli su uzbudljivi komentari: Da li i vi vidite isto?
Lepa Brena je oduvijek voljela da eksperimentiše sa stilom, najčešće su promjene njenog izgleda bile praćene komplimentima, a nikada publiku nije ostavljala ravnodušnom.

Lepa Brena je oduvijek voljela da eksperimentiše sa stilom, najčešće su promjene njenog izgleda bile praćene komplimentima, a nikada publiku nije ostavljala ravnodušnom. Kada se prvo, drugo i treće udruže, komentari poput onih koje je dobila zbog nove frizure su sasvim očekivani.

Pjevačica je nedavno nastupila u Minhenu odakle je pozdravila fanove na Instagramu. Dotjerana Brena se veoma dopala svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

Teško je izdvojiti komentar sa najvećim komplimentom, jer su mnogi bili prepuni pohvala.

"Top!! Ipak je najbolja ova frizura!!! To je Brena", "Beki blista, nova frizura je top", "Prelepa Brenka".

Uz ovakve komentare muzička zvijezda može ponosno da šeta sa novim izgledom. Novu frizuru Brena je promovisala prije nekoliko dana na proslavi 25. rođendana njenog sina Stefana Živojinovića, ali je na fotografijama sa tog događaja u prvom planu bio povod te zabave i nasmijana mama Brena.


Poslije niza novih fotografija pjevačica je danas na Instagramu fanove podsjetila kako je izgledala prije nekoliko decenija.


Mnogi trendovi koje je Brena tada promovisala vratili su se proteklih godina, među njima su retro kupaći kostimi i naočare sa fluorescentnim staklima.

Ne propustite