Evo kako da pravilno nanesete rumenilo prema obliku svog lica (VIDEO)

Moda i ljepota
Evo kako da pravilno nanesete rumenilo prema obliku svog lica (VIDEO)
Vaše lice uz pomoć njega dobiva toliko željeni sjaj.

Rumenilo za lice je jedno od najboljih dekorativnih proizvoda zato što zahvaljujući njemu postižete prirodan i zdraviji izgled. Vaše lice uz pomoć njega dobiva toliko željeni sjaj. Ono može uraditi puno toga za vaš izgled, ako je pravilno naneseno.

Tu glavnu ulogu igra oblik vašeg lica, jer ne vrijedi za svakoga isto. Kako pravilno nanijeti rumenilo na različite oblike lice, u video na YouTubeu demonstrirao je poznati britanski šminker Wayne Goss , a evo to smo naučili od njega: 

Svi oblici lica:
 

rum
 
Krenite od ruba kose, blizu sljepoočnice i lagano, kružnim pokretima kista nanesite rumenilo sve do jagodica na obrazima. Ovaj potez će u trenu osvježiti vaše lice i učiniti da ten izgleda zdravije.
 
Duguljasto lice:

rum1
 
 
Obraze možete učiniti punijima tako da nanesete malo dodatnog rumenila točno na jagodice.
 
Okruglo, kockasto i srcoliko lice:

 

rum2
 
 
Dodajte malo dimenzije širokom licu pomoću ove pouzdane tehnike: zamislite da ne ovom području crtate slovo "V". Krenite od ruba kose uz sljepoočnice i povucite kistom sve do polovine jagodica, a zatim naglo skrenite prema čelu.
 
Okruglo lice, puni obrazi:

rum3
 
 
Uvucite obraze i nanesite malo rumenila točno iznad šupljine. Nježno povlačite kist od ruba kose prema usnama nekoliko puta, a zatim uzmite čisti kist i raspršite boju potezima prema gore.
 
Savjet plus:

rum4
 
 
Nemojte se smijati dok nanosite rumenilo, jer će se tako šminka nataložiti u sitnim boricama, što neće izgledati lijepo.
 
Pogledajte i video demonstraciju poznatog šminkera:

Ne propustite