Hrabra žena skočila na auto kako bi spriječila krađu

Kiosk
Hrabra žena skočila na auto kako bi spriječila krađu
Lopovi su spremni na sve kako bi došli do plijena, pa tako i da pred očima vlasnika ukradu automobil.

 Lopovi su spremni na sve kako bi došli do plijena, pa tako i da pred očima vlasnika ukradu automobil. Međutim, ovaj put su ostali praznih ruku jer su se namjerili na jednu ženu koja je bila u stanju da uradi sve kako bi zaštiti svog četvorotočkaša. Bezbjednosna kamera na jednoj benzinskoj pumpi u Milvokiju zabilježila je pokušaj krađe automobila, dok je vlasnica točila gorivo. Žena je izašla i počela da toči, a kradljivci su došli u drugom automobilu, nakon čega je jedan ušao u bijelog džipa i krenuo da se odveze.

Međutim, kada je shvatila šta se dešava gospođa je skočila na haubu rizikujući da zadobije povrede. Taman kad joj je u pomoć krenuo jedan gospodin lopov je odustao od krađe shvativši da nema šanse da pobjegne s plijenom a da ne povrijedi ženu ili da ne bude uhvaćen. Istrčao je iz džipa i ponovo ušao u auto kojim su se on i kolega dovezli.

Međutim tu nevolje za ženu nisu prestale. Njen auto je nastavio da se kreće pa je bila primorana da skoči sa haube kako bi ušla u vozilo i zaustavila ga. Na sreću ona nije povrijeđena, ali je, sudeći prema njenim reakcijama, preživjela veliki strah i stres. 

 

Ne propustite