Viki Miljković odgovara na napade članova žirija!

Show
Viki Miljković odgovara na napade članova žirija!
Svi smo kompetentni, adekvatni i sve zavisi kako koji kandidat otpjeva, tako ga i mi ocjenjujemo.

Članovi žirija emisije "Zvijezde Granda" često znaju svojim upadicama, komentarima i međusobnim raspravama zasjeniti takmičare koji učestvuju u ovom takmičenju.

Članovi žirija često i u javnosti daju komentare jedni o drugima. Tako je jedna od njih Viki Miljković komentarisala drugu članicu žirija Anu Bekutu.

Komentarisala je to ko je najstrožiji a ko najblaži član žirija. "Nema tu najstrožijeg ili manje strožeg člana žirija. Svi smo kompetentni, adekvatni i sve zavisi kako koji kandidat otpjeva, tako ga i mi ocjenjujemo. Samim tim, svako od nas bude jedan od najstrožih članova žirija u datom momentu", prenosi Kurir.rs.

bekuta-ana2mk-web-1024x764

"Ana Bekuta je prije svega moja draga kolegica i jedan fenomenalan pjevač. Mislim da je glupo pričati o njenom pjevanju i ja je zaista obožavam. Ana je jedna blaga gospođa koja umije nekada da se našali na jedan specifičan način", rekla je Viki.

A na opasku da je Jelena Karleuša poručila kako je dobra pjevačica, ali da nikada neće postati zvijezda, Viki kaže: "Ja se ne vrijeđam. Mene može da uvrijedi samo istina. Neko sam ko čvrsto stoji na zemlji i neko ko ne pada na sitne provokacije. Naše uspjehe treba da procjenjuje publika, jer smo mi tu zbog njih. Ljudi koji nas prate, slušaju, dolaze na naše nastupe... oni treba da govore da li je neko zvijezda".

Ne propustite