NOVAKOV potez potpuno iznenadio MAREJA !

Sport
NOVAKOV potez potpuno iznenadio MAREJA !
Svjetski broj jedan Endi Marej priznao je da je bio iznenađen što je Novak Đoković izabrao Andrea Agasija za novog trenera

Svjetski broj jedan Endi Marej priznao je da je bio iznenađen što je Novak Đoković izabrao Andrea Agasija za novog trenera, ali i dodao da je Novak ipak povukao pravi potez.
Đoković je imenovao legendarnog Amerikanca odmah poslije Mastersa u Rimu, tačno pred učešće na Rolan Garosu gde brani titulu.

- Pomoć od Agasija je pozitivna stvar za Novaka i cjelokupan tenis. Kada veliki igrači ostaju u tenisu onda to donosi veliko interesovanje. Znam da je Agasi čovjek koji je veoma zauzet van tenisa i ne znam kakav je njihov dogovor. Bio sam iznenađen jer ne verujem da je Djoković odluku donio za jedan dan - rekao je Marej, a prenosi "Skaj Sport".

 

cmrktkqturbxy81mjq1yji4ymqwmdhmzte2yjizzmrmzgrkodvkownios5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga
Britanski teniser ove sezone ne igra u formi kao drugom polovinom prošle kada je došao do vrha, istakavši da mu ponekad nedostaje motiva.

- Došao sam do prvog mjesta na svijetu i nekoliko puta sam tražio motivaciju za nove ciljeve. Proteklih sedam, osam godina uvijek sam davao sve od sebe da igram najbolji tenis na GRAND SLAMovima i sada je isti slučaj. Tu se ne postavlja pitanje motiva, čak i kada igram ispod nivoa - poručio je Marej.

Ne propustite