Evo kojih 5 izjava svaka trudnica voli čuti

Mame i bebe
Evo kojih 5 izjava svaka trudnica voli čuti
Izjave koje će svakoj trudnici razvući osmijeh od uha do uha.

Trudnoća donosi čitav niz promjena u ženinom tijelu. One se javljaju već u prvim danima nakon začeća i posljedica su promjena hormona. Mnogo toga nijedna trudnica ne želi čuti, a danas donosimo izjave koje će svakoj trudnici razvući osmijeh od uha do uha.

Jesi li trudna?

Naravno, ovo pitanje nećeš pitati osobu koje jedva poznaješ jer bi se mogli uvrijediti. Ali kada poznanici i prijatelji ostanu u čudu kada izjaviš da si trudna, a nisu to primijetili na tvom tijelu, tada je to lijep kompliment ženi.

Imaš dobar dekolte!

Ovo trudnice ne žele čuti od muškog dijela publike (osim supruga, naravno), ali kada žene primijete da ti grudi prekrasno stoje, sigurno će goditi tvom egu.

Prekrasno si odjevena!

Trudnice isprva znaju biti pomalo frustrirane kada primijete da više ne mogu zakopčati svoje omiljene hlače, a i košulje više ne stoje kako bi trebale. Tada trudnici jako puno znači kada dobije pohvalu za svoj novi trudnički outfit.

Jedi sve što želiš!

Iako trudnice na početku trudnoće imaju strah da će se previše udebljati dobro odmjeravaju svaki zalogaj. Teško je, osim što paze koliko jedu, paziti i da jedu hranu koja ne pojačava mučnine, a da je pritom zdrava i za trudnicu i dijete.

To nisu hormoni trudnoće, opravdano si ljuta!

Mnogo toga ljudi pripisuju trudničkim hormonima, pa svaka trudnica voli čuti da je opravdano ljuta kada reagira u situaciji u kojoj bi žena trebala reagirati bez obzira na to je li trudna ili ne. Reći trudnici da su to samo trudnički hormoni nikako nije dobro, čak ni ako doista pretjerano reagira zbog trudnoće.

Ne propustite