KIM izazvala burne reakcije objavivši ovu fotografiju povodom tragedije u Manchesteru!

Svijet
KIM izazvala burne reakcije objavivši ovu fotografiju povodom tragedije u Manchesteru!
Objavivši fotografiju na tviteru Kim Kardashian izazvala veoma burne reakcije javnosti..

KIM KARDASHIAN na društvenim je mrežama objavila fotografiju povodom mančesterske tragedije na koncertu Ariane Grande i uspjela razbjesniti cijeli svijet.

"Molim se za sve u Manchesteru. Ovo je zaista besmisleno i slama srce. Ne mogu ni zamisliti agoniju kroz koju ti roditelji moraju prolaziti dok tragaju za svojom djecom. Koncerti bi trebali biti mjesto gdje se ljudi mogu zabaviti i opustiti. Zastrašujuće je ne osjećati se sigurno na ovom svijetu. Moje srce je s Arianom Grande, volim te", napisala je u opisu fotografije na kojoj su ona, njezina sestra Kendall Jenner, prijateljica Hailey Baldwin i Ariana Grande na koncertu Kanyea Westa. Ekipa na internetu ju je odmah optužila da se ponaša sramotno te da je mančestersku tragediju iskoristila da bi još malo promovisala i pokazala sebe.
 
Kim je nakon gomile ljutitih komentara obrisala fotku, ali već je bilo prekasno. "Nikad nećemo zaboraviti kad si objavila neprikladnu fotografiju i mančestersku tragediju iskoristila da bi pokazala sebe", "Samo bi ti iskoristila ovo da objaviš fotku sebe", "Potreba da objaviš fotku sebe je odvratna", napali su je.

 

 

Ne propustite