Ovo je 9 genijalnih uređaja koje bi svaka osoba trebala da ima, za ove stvari ne treba žaliti novac

Praktična žena
Ovo je 9 genijalnih uređaja koje bi svaka osoba trebala da ima, za ove stvari ne treba žaliti novac
Uređaja koje bi svaka osoba trebalo da ima.

Svaki dan dizajneri i pronalazači smišljaju nove ideje i gedžete koji nam olakšavaju život. Izabrali smo neke od najinteresantnijih uređaja koje bi svaka osoba trebalo da ima.

1. Utikač za lako korišćenje

 

slika

 Ova utičnica ne samo da izgleda prelijepo i elegantno, već je i laka za korišćenje. Rupa u sredini dozvoljava da se utikač lako izvuče i svjetlo će unutra ostati uključeno ako kabl nije izvučen.


2. Veš mašina sa dodatnim prostorom

slika1

 Ovaj uređaj je za sve one koji u toku pranja shvate da imaju još dodatnog neopranog veša. Mala pregrada na vrhu dozvoljava dodavanje odjeće tokom pranja.


3. Kartica u obliku sijalice

slika2

 Ovo je odlično za sve koji uvijek izgube nešto u torbi. Kako biste je uključili, potrebno je samo da je podignete na gore pod uglom od 90 stepeni u odnosu na drugi dio kartice. Ova lampa ne samo da je pogodna za džepove, već i novčanike, gdje god da idete.

4. Držač za luk


slika3

 Držite luk na mjestu uz pomoć ovog uređaja i sjecite ga bez problema. Genijalno!


5. Jedinstven gedžet za sve one koji gube stvari

 

slika4

 

 Ako često zaboravljate gdje ste ostavili stvari, ovaj "Pixie" senzor će vam pomoći da ih pronađete. Samo je potrebno da ga zakačite za ključ ili novčanik i da instalirate specijalnu aplikaciju na pametnom telefonu. Vidjećete virtuelnu mapu sa znakom "X" gdje ste izgubili predmet.


6. Svjetlosni znakovi za bicikliste

slika6

 Ovu originalnu ideju je dizajnirao azerbejdžanski dizajner Elnur Babaev. Biciklistički projektor dozvoljava biciklistima da budu vidljiviji u mraku. Samo ga zakačite iza sjedišta i signal će automatski svjetleti u zavisnosti od brzine vožnje.


7. Osvježivač prostora i automobila od limuna

slika7

 Ovo može da se koristi u domu ili automobilu za čišćenje prašine, vazduha ili uklanjanja statičnog elektriciteta koji će vam doneti dobro raspoloženje.


8. Jastuci za partnere koji su udaljeni

slika8

 "Studio Interaction Design" je napravio jastuke za parove koji uvijek žele da budu zajedno, ali su u vezi na daljinu. Gedžet se lako koristi. Kada jedan partner ode da spava, jastuk šalje signal drugom jastuku toplim svjetlom. Ako ga čvrsto zagrlite, možete da čujete otkucaje srca drugog partnera.

9. Brava za poklopce


slika9

Ovo je sjajno za sve one koji žele da zadrže za sebe ukusnu poslasticu - koja može biti otvorena samo za vas ili onoga ko zna šifru!

 

 

 

 

Ne propustite