NIJE PRVI PUT? Pričalo se da je Duško varao Jelenu sa ovom učesnicom "Farme"

Show
NIJE PRVI PUT? Pričalo se da je Duško varao Jelenu sa ovom učesnicom "Farme"
Prije nekoliko godina mediji su brujali je o tome da je Duško Tošić navodno varao svoju suprugu Jelenu Karleušu sa bivšom mis Vovodine i učesnicom rijalitija, Sanjom Radinović.

Prije nekoliko godina mediji su brujali je o tome da je Duško Tošić navodno varao svoju suprugu Jelenu Karleušu sa bivšom mis Vovodine i učesnicom rijalitija, Sanjom Radinović.

U to vrijeme šuškalo se da se njih dvoje viđaju tajno pošto je ona tada bila u vezi sa fudbalerom Markom Filipovićem sa kojim je Duško Tošić dobar prijatelj.

Duško je tada izjavio:

- Jedno neka svima bude jasno - svoju ženu nikada neću prevariti! Dotična Sanja sa kojom me spajaju je devojka mog druga Marka Filipovića, i tu se priča završava. Veoma je ružno što smo na ovaj način napadnuti moja porodica i ja. Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena?! Imamo dvoje zlatne dece, divan brak, i ne dozvoljavam da tabloidi šire neistine. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari.

sanja


Sanju smo nedavno uslikali na jednom događaju u društvu Mime Karadžića i danas izgleda potpuno drugačije u odnosu na vrijeme kada se pričalo da je navodno bila Duškova ljubavnica.

 

sanjaa

Ne propustite