Odvratan video pokazuje na šta liče usta djeteta koje grize nokte

Kiosk
Odvratan video pokazuje na šta liče usta djeteta koje grize nokte
Iako postoje studije koje kažu da je čak i grizenje noktiju, iako ružna navika, okej za podizanje djetetovog imuniteta, no ako je ikako moguće odviknite ih što prije.

Iako postoje studije koje kažu da je čak i grizenje noktiju, iako ružna navika, okej za podizanje djetetovog imuniteta, no ako je ikako moguće odviknite ih što prije. Imunitet će dijete stvarati i samim time što će gurati ruke u usta, ma koliko god staro bilo, samo da ne grizu noktiće od kojih im se mogu ošteti zubi, a o mesu da i ne govorimo. To govorimo upravo roditeljima koji se vjerojatno i sami bezuspješno bore protiv te grozne navike, ali zbog ovih poznatih činjenica o imunitetu ipak lakše spavaju. 

No vjerujemo da će vas ovaj video potaknuti da ipak djelujete i dijete nekako odviknete od toga. 


 Video je snimila mama Sara Guidry snimila kada se njen sin kale požalio da ga boli zubno meso.  
 


"Uočila sam nešto bijelo na njegovom zubnom mesu, djelomično upaljenom, a onda shvatila da je to komadić pikavog nokta kojeg sam jedva primila pincetom i onda ga cijelog izvukla van. Onda sam primijetila još jedan, pa još jedan. Na koncu ih je bilo 27!", rekla je mama koja se zgrozila nad tim scenama, ali je baš htjela roditeljima pokazati što se sve može izroditi od grickanja - kada dijete gricka noktiće i potom se bez da ih pljune igra njima po ustima,prenosi Index. Jer ni to nije neuobičajeno. 
 
Treba li vas još malo uvjeravati - evo i nastavka njihove priče.   

Ne propustite