ZA NE POVJEROVATI : Lovci na pedofile ulovili 92-godišnjaka!

Šokantno!
ZA NE POVJEROVATI  : Lovci na pedofile ulovili 92-godišnjaka!
The Hunted One je poznata britanska grupa lovaca na pedofile, koji svoje ulove redovno snimaju i objavljuju na YouTubeu. Najnoviji pedofil je zapravo najstariji, u dobi od čak 92 godine...

Da li ste znali za The Hunted One? Ekipa britanskih lovaca na pedofile radi odličan posao i redovno ostavlja potencijalne zlostavljače u šoku. Oni dođu u kontakt s pedofilom, predstave se kao maloljetnica i tu kreće akcija, koja završi neslavno za onu iskusniju stranu priče. Posljednji najnoviji primjer zgrozio je i same lovce...

Ivor Gifford je s 92 godine na leđima postao najstariji uhvaćeni pedofil, a uhvatili su ga na ulici sa štapom u ruci. Ekipa se predstavila kao dvije djevojčice u dobi od 11 i 12 godina, a Ivor je ubrzo počeo poticati seksualni odnos s njima.

- Bio je uporan u svojim pokušajima. U više od sto stranica razmijenjenih poruka većina se odnosi na seks, a gospodin Gifford je detaljno opisivao svoje maštarije i čak poslao svoje gole fotografije, izjavio je Owen Williams, tužilac u ovom slučaju.

Gifford je zatim napravio korak više i pokušao dogovoriti sastanak s jednom od "djevojčica". Srećom, na vrijeme je ulovljen i optužen za pokušaj seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja maloljetnica. Pokušao se opravdati svojom usamljenošću i time da je vjerovao kako su djevojčice starije, ali sud je ta opravdanja odbio. Čeka ga suđenje.

Ne propustite