POCHETTINO VEĆ OTKRIVA KARTE: Probaćemo da se pojačamo i napadnemo titulu sljedeće sezone i to na Wembleyu!

Fudbal
POCHETTINO VEĆ OTKRIVA KARTE: Probaćemo da se pojačamo i napadnemo titulu sljedeće sezone i to na Wembleyu!
Vrlo sam zadovoljan kad vidim kako izgledamo, istakao je Argentinac

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino izjavio je da će njegova ekipa naredne sezone svim silama napasti trofej prvaka Engleske.

Pochettino radi fenomenalan posao na klupi ovog kluba i Spursi su definitivno svojim igrama osvojili srca svih navijača, posebno kada se uzme u obzir da se radi o izuzetno mladoj ekipi koja je u žestokoj konkurenciji Premier lige uspjela izboriti drugo mjesto ove sezone.  Ipak, Pochettino najavljuje borbu za sami vrh naredne godine:

"Sada je pred nama ljeto velikih odluka, probat ćemo da se pojačamo i napadnemo titulu sljedeće sezone, i to na Wembleyu. Mislim da igrači koje imam dijele moj stav. Žele da ostanu u klubu, da zajedno ostvare uspjeh. To je za sve nas pravi izazov, da ostanemo zajedno, i da probamo da uradimo još više nego ove godine", rekao je Pochettino i dodao:

"Vrlo sam zadovoljan kad vidim kako izgledamo. Za nas je bilo posebno važno kako ćemo završiti, zbog prošle sezone, i zato sam toliko sretan, jedva čekam sljedeću sezonu. Vrlo je važno napredovati, oporaviti se od svih problema. Sezona je bila naporna i teška. Sada je bitno odmoriti se, napuniti baterije i startovati uspješno sljedeću sezonu", zaključio je trener Tottenhama. 

 

Ne propustite