Postoji nekoliko stvari koje bi vaš partner trebao činiti kako bi pokazao i dokazao svoju ljubav

Ljubav
Postoji nekoliko stvari koje bi vaš partner trebao činiti kako bi pokazao i dokazao svoju ljubav
Voli li me jednako jako kao i ja njega? To je jedno od pitanja koje mnoge od nas postavljaju. Osoba s kojom ste u vezi trebala bi davati novu punoću vašem životu svojom ljubavi, pažnjom i potporom na način koji druge osobe (prijatelji i obitelj) naprosto ne mogu.

Voli li me jednako jako kao i ja njega? To je jedno od pitanja koje mnoge od nas postavljaju. Osoba s kojom ste u vezi trebala bi davati novu punoću vašem životu svojom ljubavi, pažnjom i potporom na način koji druge osobe (prijatelji i obitelj) naprosto ne mogu.

Ako ste u predanoj i ozbiljnoj vezi postoji nekoliko stvari koje bi vaš partner trebao činiti kako bi pokazao i dokazao svoju ljubav. Ako nešto od ovoga fali nemojte se odmah zabrinuti, no ako polovice, ili još gore, većine nema – možda biste se trebali zapitati što radite s tom osobom u vezi...

 

Govori/pokazuje vam koliko ste mu lijepi

U njegovim očima vi biste trebali biti najljepše biće koje je ikada vidio – i to bi vam jasno trebao pokazivati. Svejedno je koristi li riječi poput slatka, predivna, prelijepa, seksi ili nešto slično – on vam mora davati do znanja koliko ste mu privlačni. Često će njegov pogled sve govoriti, no još je bolje ako to uobliči i u riječima. Ne mora on to činiti svakodnevno, no osoba kojoj ste vi sve na svijetu definitivno će vam to redovito ponavljati.

 

Vodi vas na dejtove s aktivnostima koje vi odaberete

Ne kažemo ovdje da nikada on ne smije odabrati što ćete raditi. Naravno da tu mora biti ravnopravnosti. No ako vaš dragi nema problema s time da vrijeme provodi onako kako vama najviše odgovara, primjerice da u kinu gledate romantičnu komediju ili odete u wellness, to znači da mu je itekako stalo do toga da vi budete sretni. S druge strane, ako stalno s njim morate voditi ratove oko toga da se bavite nečim što vi želite – onda tu postoji nekakav problem.

 

Svakodnevno vas ljubi

Ovo je prilično jasno, samo po sebi. Ako je prošao jedan dan to može biti slučajnost, no ako vas već danima nije poljubio te niti ne pokazuje nikakav interes za time – onda to i nije neka ljubav. On bi se, u stvari, trebao boriti s time da skine ruke (i usne) s vas, a ne da što je duže moguće odgađa fizički kontakt.

 

Prepire se s vama

Ovo se možda čini čudnim, ni istina je! Ako mu nije stalo niti toliko da raspravlja o tome što vas ili njega muči, ili ako će radije izbjegavati svađu pod svaku cijenu umjesto da sudjeluje u nečemu što potencijalno može ojačati vašu vezu – to je već razlog za zabrinutost. Ok, je možda osoba koja stvarno ne voli konflikte i ne svađa se ni s kime. No, ako ne želi uopće pričati o problemima koji vas muče, i odmah mijenja temu – onda tu nešto ne valja. Prepirke u vezi, kada su konstruktivne, veoma su zdrave za vezi i pokazuju da je objema stranama stalo do toga da riješe probleme kroz teške razgovore.

 

Poštuje vas

Ovo je jasno samo po sebi. Ako ne pokazuje poštovanje prema vama ili ako vas vrijeđa i omalovažava na bilo koji način – on vas ne voli. I vjerojatno vas nikada neće voljeti pa bi vam najpametnije bilo da život nastavite bez njega. Ljubav je varijacija poštovanja, pa ako nema poštovanja nikada neće biti niti ljubavi.

 

Druži se s vašim prijateljima

On ne mora biti lud za vašim prijateljima, a možda se niti njegovi prijatelji ne sviđaju vama.  Ipak morate naučiti tolerirati ih i biti spremni s njima provesti barem neko kraće vrijeme. Isto tako i on mora, barem tu i tamo, pristati provesti neko vrijeme s vašim prijateljima ako to vi zatražite od njega – i to bez onog "sad si mi dužna". On bi trebao pokazati interes za upoznavanje vaših prijatelja jer su oni direktna refleksija vas – oni su obitelj koju ste sami odabrali.

 

Potrudit će se oko vaše obitelji

Kad već spominjemo obitelj – ako on uvijek "preskače" vaša obiteljska druženja i izbjegava bilo kakav kontakt s njima – velika je vjerojatnost da vas ne voli onoliko koliko vi mislite. Osim ako se, naravno, tu ne radi o nekim dubljim problemima između vaše obitelji i njega – svaki pravi muškarac će se potruditi barem biti civiliziran s obitelji svoje voljene ili se čak potruditi da ga ta obitelj prihvati kao svog.

Ne propustite