INTIMNE FRIZURE: Ove slavne žene su ostale vjerne "ŠUMICI"

Moda i ljepota
INTIMNE FRIZURE:  Ove slavne žene su ostale vjerne "ŠUMICI"
Uvijek biraju šumicu umjesto brazilke.

Uklanjanje neželjenih dlačica s pojedinih dijelova tijela postalo je uobičajen, štoviše podrazumljiv postupak u životu svake žene. Trend uklanjanja dlačica s čitavog tijela, uključujući i intimnu zonu, potekao je iz svijeta slavnih, ali nisu sve njegove pripadnice popustile pod pritiskom britvice. U nastavku saznajte koje slavne dame uvijek biraju šumicu umjesto brazilke:

Nakon što se Gwyneth Paltrow 2013. godine pojavila na premijeri filma ‘Iron Man 3', svijet je brujao o haljini Antonija Bernardija ispod koje nije nosila donje rublje.

To je bilo najizazovnija haljina u kojoj je glumica do tada ikada viđena, a nekoliko dana kasnije dodatno je raspirila razgovor o svom izdanju kada je u jednoj televizijskoj emisiji priznala da je prije njezinog odijevanja imala mali problem.

 

haljina

"Samo ću reći da je moj tim užurbano tražio britvicu. Ja se inače furam na vibru ’70-ih, ako znate na što mislim", rekla je glumica sa smiješkom i tako svima dala do znanja da ne uklanja dlačice s intimne zone i preferira šumicu.

gwyn

 

Jednako razmišlja njezina prijateljica Cameron Diaz. Lično mislim da je uklanjanje dlačica s intimne zone, pogotovo trajno lasersko, luda ideja. Budimo iskreni, baš kao i svaki drugi dio tijela, ni taj nije imun na gravitaciju.

Glumica Cameron Diaz savjetovala je ženama da ne uklanjaju trajno dlačice sa svoje intimne zone jer bi mogle požaliti zbog toga.

cameron

 

Želite li stvarno vulvu bez dlačica do kraja svog života? To je osobna odluka, ali ipak želim ovo reći. Dame, razmislite o tome da svoju ostavite potpuno odjevenu, napisala je glumica u svojoj knjizi ‘The Body Book’.

U galeriji pogledajte koje su još dame javno priznale svoju vjernost šumici, a zatim provjerite kako se radi hit intimna frizura - pošumljena brazilka i saznajte što muškarci stvarno misle o brazilskoj depilaciji.

cameron-diaz

haljina1

haljina2

 

Ne propustite