Niko više ne želi imati posla s fatalnom Kimber iz "Reži me", a razlog je prilično jeziv

Lifestalgija
Niko više ne želi imati posla s fatalnom Kimber iz "Reži me", a razlog je prilično jeziv
Američka glumica i manekenka Kelly Lee Carlson proslavila se ulogom fatalne Kimber u seriji "Reži me".

Američka glumica i manekenka Kelly Lee Carlson proslavila se ulogom fatalne Kimber u seriji "Reži me". Atraktivna plavuša koja je izgledala kao najbolja reklama za poznati kirurški dvojac iz serije danas ima 41 godinu te i dalje izgleda nevjerojatno.

Unatoč tome, Kelly danas više ne možete vidjeti ni na malim ni na velikim ekranima. Osim u "Reži me", gledatelji su je vidjeli i u "Melrose Placeu". Bila je u vezi s Joshom Hartnetta i Daveom Navarrom, koji je zbog nje ostavio Carmen Electru. Unatoč tome što je često bila gošća na stranicama tabloida, Hollywood nije ništa razbjesnilo, dok nije progovorila o oružju.

Naime, iako se s 19. godina počela baviti borilačkim vještinama, nakon jedne problematične situacije nabavila je oružje. Kako je ispričala, 2012. godine jedna ju je osoba uhodila i platila drugima da provale u njen stan i prisluškuju njen telefon. Pomoć je bezuspješno pokušala dobiti od policije, a kad nije uspjela nabavila je pištolj.


"Meni je posjedovanje oružja promijenilo život, jer se žene i muškarci mogu naći u jako ranjivom položaju kad ih netko uspije fizički nadvladati", rekla je i zapečatila si karijeru u Hollywoodu, koji se godinama protivi korištenju i posjedovanju oružja.

"Policija me nije ozbiljno shvatila, vjerojatno zato što sam glumica, ali i zato što je cijela situacija bila pomalo luda", dodala je.

"Vjerojatno mi je sve ovo uništilo karijeru, ali nije mi žao", zaključila je.

Ne propustite