Održan seminar za sponoruše: Kako uhvatiti i zadržati bogataša

Čudne priče
Održan seminar za sponoruše: Kako uhvatiti i zadržati bogataša
Prošle sedmice u Londonu je održan seminar za sponzoruše "Sugar Baby Summit".

Prošle sedmice u Londonu je održan seminar za sponzoruše "Sugar Baby Summit". Događaj je okupio žene iz različitih dijelova svijeta koje su platile 150 funti kako bi od iskusnih sponzoruša, finansijskih stručnjaka i motivacionih govornika naučile sve trikove za pronalazak i zadržavanje sponzora. 


 Jedan od organizatora seminara je  osnivač stranice i aplikacije "Seeking Arrangement" koja sponzorima olakšava potragu za idealnom sponzorušom, Brendon Vejd, a prisutnima je istakao brojne prednosti ovakvog "poslovnog odnosa".  "Mislim da je hodanje ispočetka jako površno, sve se svodi na izgled i na to koliko osoba ima novca. 

Dugotrajne veze trebale bi se temeljiti na ljubavi i povjerenju. Moja stranca promoviše iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o tome što očekujete u vezi," objasnio je Vejde.  Jedna od predavačica bila je i dvadesetogodišnja studentica farmacije Klover Pitila samoprozvana sponzoruša, koja je okupljenim ženama poručila da, ako žele biti trofejne žene, trebaju samo slijediti svoje snove.  

Stečeno znanje i vještine novopečene su sponzoruše mogle u praksi isprobati odmah nakon završetka seminara, na zabavi organizatora.   

 

(Index.hr)

Ne propustite