'Kafana je moja sudbina': Od sobe do kafića iskopao tunel

Zanimljivosti
'Kafana je moja sudbina': Od sobe do kafića iskopao tunel
Pet je godina svaku večer odlazio u kafić kroz tunel koji je vodio u ženski toalet

'Kafana je moja sudbina': Od sobe do kafića iskopao tunel

 

Jedan irski vodoinstalater punih je 15 godina kopao tunel od svoje spavaće sobe do kafića udaljenog 800 metara. Na ovu ideju je došao nakon što je pogledao kultni film 'Iskupljenje u Shawshanku'...

Želite do kvartovskog kafića na piće, a nekako vam se ne da izaći na ulicu? Iskopajte tunel u vlastitoj sobi.
Upravo to je učinio jedan irski vodoinstalater. Petnaest godina trebalo je Patsyju Kerru da iskopa tunel od vlastite spavaće sobe do kafića udaljenog 800 metara. Inspiraciju je dobio iz kultnog filma "Iskupljenje u Shawshanku", a razlog svega je jako hrkanje njegove žene.

- Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam pogledao "Iskupljenje u Shawshanku", odlučio sam nešto poduzeti u vezi toga. Palo mi je na pamet početi kopati rupu u smjeru kvartovskog kafića, a koristio sam sve moguće vrste alata, od žlice do bušilice za tunel, koju sam uspio "prošvercati" u sobu dok supruga nije bila kod kuće - izjavio je Kerr.

Pet je godina svaku večer odlazio u kafić kroz tunel koji je vodio u ženski toalet, a njegova žena nije imala pojma o ovom ludom pothvatu. Ipak, s vremenom je otkrila da nešto ne "štima", kao i vlasnik kafića kojem je bilo čudno što redoviti gost stalno radi u ženskom toaletu. Kerr je na kraju priznao da mu je drago što je uhvaćen, jer se svako jutro budio mamuran i s mirisom alkohola.

Ne propustite