MOURINHO RAZOČARAN TERMINOM MEČA ZADNJEG KOLA: Nadam se da me navijači neće ubiti kad vide sa kakvim sastavom ćemo igrati!

Fudbal
MOURINHO RAZOČARAN TERMINOM MEČA ZADNJEG KOLA: Nadam se da me navijači neće ubiti kad vide sa kakvim sastavom ćemo igrati!
U bilo kojoj zemlji na svijetu utakmica bi bila zakazana u subotu

Ovog vikenda igra se posljednje kolo engleske Premijer lige, sve utakmice će biti odigrane u nedjelju od 16 sati, a taj termin se nikako ne dopada menadžeru Uniteda Jose Mourinhu.

On naime smatra da je utakmica morala biti zakazana za subotu, zbog obaveza koje Uniteda očekuju već u srijedu u finalu Lige Europe, posebno kada se u obzir uzme činjenica da će utakmica sa Palacom biti gotovo revijalnog karaktera, kako ne može da utiče na trenutni plasman obje ekipe u Premijer ligi.

“U bilo kojoj zemlji na svijetu utakmica bi bila zakazana u subotu, jer i u nedjelju ćemo biti šesti, šta god da se desi, a i Crystal Palace je siguran”, počeo je Jose.

On se nada i da ga navijače “neće ubiti” kada budu vidjeli sa kojim timom će izaći na crtu četi Sama Allardayca, a nada se i da će mu kolega sa klupe “Orlova” učiniti uslugu, te da će i on odmoriti nekoliko ključnih igrača.

“Nadam se da će navijači u nedjelju podržati tim, da će nam oprostiti na naivnosti i nedostatku samopouzdanja. Nadam se i da će Big Sam pokazati da je dobar prijatelj i da nas neće napasti svim snagama. Da će reći Zahi da uspori, da će ostatviti Bentekea kod kuće. Nadam se da će biti blag prema nama”, izjavio je Murinho.

Ne propustite