TRAGEDIJA NA NOVOM BEOGRADU: Mladića koji se objesio o kvaku prije četiri godine 30 puta izboli nožem

Region
TRAGEDIJA NA NOVOM BEOGRADU: Mladića koji se objesio o kvaku prije četiri godine 30 puta izboli nožem
Nesrećni mladić, Dragan Milošević (22), koji se prije tri dana objesio u svojoj kući o kvaku, prije četiri godine je pretrpio brutalan fizički napad.

Nesrećni mladić, Dragan Milošević (22), koji se prije tri dana objesio u svojoj kući o kvaku, prije četiri godine je pretrpio brutalan fizički napad. Tom prilikom, nasilnici su Draganu nanijeli oko 30 uboda nožem u leđa, ali i velike psihičke probleme koji su ga na kraju koštali života.

Porodična baraka u kojoj je nesrećni mladić živio sa porodicom, danas je bila prazna. Na njoj nije bila zalepljena umrlica, prilaz joj je bio neuredan, a trošno stanje ukazivalo je da porodica živi u neimaštini.

- Doselili su se ovde pre godinu i po dana. Od kada znam Dragana, bio je miran, tih i povučen. Kako sam čuo, pre četiri godine se, u rodnom Kraljevu, zamerio nekim starijim ljudima koji su ga pretukli i naneli oko 30 povreda nožem po leđima. Tragovi su se videli po njegovom telu, sav je bio isečen. To je ostavilo veliki trag na njega - rekao je za "Blic" Bata, prvi komšija ove porodice.


Porodica živi u neimaštini, na ulaznim vratima nema ni umrlice ali ni kvake
Po njegovim riječima, Dragan je posjećivao psihijatrijske ustanove i u našoj zemlji ali i u inostranstvu, gdje je već probao da oduzme sebi život.

- Početkom godine bio je u Češkoj, radio je tamo. Tada je prvi put probao da se ubije, ali su ga spasila neka dva momka, na svu sreću na vreme su ga pronašli. Završio je na psihijatriji, zatim u policiji, jer je radio na crno, nakon čega je deportovan u Srbiju - priča Bata dodajući da je nesrećni momak očigledno bio čvrst u odluci da izvrši samoubistvo.

Dragan ima još tri brata, jednog starijeg koji služi zatvorsku kaznu, i dvojicu mlađih, od kojih je jedan teško bolestan.

- Ima i oca u Kraljevu, ali on ne želi da ih vidi. Ovde sa njima živi i njegov očuh, poreklom iz Libije - objašnjava Bata.

Porodica živjela u neskladu

Po riječima komšiluka, porodica je bila problematična i njihove svađe je neretko morala da prekida policija.

- Bilo je stalno treske, vike i cike. Svađali su se i danju i noću, mnogo puta je intervenisala policija. Greota što je na kraju, cenu svega platilo ovo dete - ogorčeno zaključuje razgovor komšija Bata.

Ne propustite