BAHATA BRENA: Izbacila je poznatog glumca iz kuće, a on je PROSLAVIO (FOTO)

Show
BAHATA BRENA: Izbacila je poznatog glumca iz kuće, a on je PROSLAVIO (FOTO)
Pjevačica Fahreta Živojinović, istjerala je iz svog doma na Bežanijskoj kosi proslavljenog glumca ...

Pjevačica Fahreta Živojinović, istjerala je iz svog doma na Bežanijskoj kosi proslavljenog glumca Milana Laneta Gutovića, koji je kod nje svratio kako bi snimio reklamu za njihove zajedničke nastupe u dijaspori.

Kako je otkrio dobroobaviješteni izvor, domaćica je sve vrijeme požurivala svog gosta i snimatelja, pa ih je poslije svega jednog minuta maltene izbacila uz izgovor da ima neodložne obaveze.

"On nije pošteno ni seo u baštu njene kuće, a ona mu je odmah naglasila kako žuri i kako nema vremena za gubljenje jer ima zakazano kod zubara. Nije ga ponudila čak ni vodom, a o kafi da ne pričamo. Lane je ostao zabezeknut. Snimili su iz prvog pokušaja, pokupili se i napustili vilu začuđeni." - otkriva izvor i dodaje da se poznati glumac razočarao u svoju prijateljicu koja je prema njemu bila bahata i rezervisana.

brena1pg

"Gutovića je Brenino ponašanje veoma pogodilo. Nije mogao da suzdrži svoje razočaranje što se tako ponijela prema njemu. Dok ga je vozač vozio kući, ponavljao je kako ga je sramota takvog ponašanja i kako je razočaran zbog njenog nepoštovanja nakon što ju je bukvalno proslavio kroz film "Tesna koža" - rekao je izvor.

 

(Pink.rs)

Ne propustite