Dok su im psi umirali od gladi, oni su u dvorištu organizirali roštilj

Kućni ljubimci
Dok su im psi umirali od gladi, oni su u dvorištu organizirali roštilj
Možda vam se naslov članka čini nevjerojatan, no ove scene su nažalost istinite.

Možda vam se naslov članka čini nevjerojatan, no ove scene su nažalost istinite. Psi koji su umirali od gladi pronađeni su u dvorištu obiteljske kuće blizu New Yorka. Dok su nesretne životinje zadnjim snagama udisale zrak, njihovi vlasnici su organizirali roštilj samo dvadesetak metara od njih.

psi-rostilj-02
Volonteri organizacije "Almost Home" naišli su na izgladnjelog pit bulla na kojem se odmah vidjelo da je u velikim problemima. Pošli su za njim, a on ih je odveo do dvorišta u kojem su bili ostali psi. Njihova 35-godišnja vlasnica Veleda Bailey ih nije hranila više od tjedan dana, ali je zato za sebe, svoju obitelj i prijatelje pripremala hamburgere kada su spasioci ušli u njeno dvorište. Optužena je za mučenje životinja, a psi su na svu sreću na vrijeme spašeni,prenosi Index. Jedan je nažalost uginuo, i to još dok je vlasnica roštiljala s ekipom.

psi-rostilj-01

Vlasnica je kasnije izjavila da nije imala novca za hranu za pse te da im nije mogla dati hamburgere jer onda njene djeca ne bi imala ništa za jesti. Tom izjavom vjerojatno nikoga neće uvjeriti na sudu. Prijeti joj godinu dana zatvora i novčana kazna. Psi koji su preživjeli uskoro će dobiti nove vlasnike.

Ne propustite