Jako nevrijeme: 'U mojih 50 godina ovo još nisam vidio...'

Region
Jako nevrijeme: 'U mojih 50 godina ovo još nisam vidio...'
U ponedjeljak poslijepodne diljem Hrvatske pale su jake i obilne kiše, a ponegdje i s tučom.

 U ponedjeljak poslijepodne diljem Hrvatske pale su jake i obilne kiše, a ponegdje i s tučom. Količina kiše koja je pala u kratkom vremenu bila je prevelika za sustave odvodnje, te su brojne ulice poplavile.


 Obilna kiša i led u Starim Jankovcima kod Vinkovaca u ponedjeljak poslijepodne potopili su ulice. Odvodni kanali nisu mogli progutati toliku količinu vode pa su ljudima poplavljena dvorišta, a auti su jedva prolazili cestom.

poplave

  - Ja imam 50 godina, ali ovakvu kišu nikad nisam vidio. Ljudima voda nosi kapije i kante za smeće. Ja sam iz sela tu pa znam kuda ide cesta, ali netko tko ne zna lako može sletjet s ceste - priča nam čitatelj.

Policija nam je kazala kako se voda povukla, te za sada nisu imali intervencija. Tuča u Šibeniku: Led je bio veličine pola oraha No, ni Dalmacija nije ostala pošteđena. Jaka tuča poharala je u ponedjeljak poslijepodne Šibenik. Led je padao veličine pa skoro kao pola oraha. To je lupalo, strašno, priča nam čitatelj koji je svjedočio snažnoj ledenoj tuči u Šibeniku,prenosi 24sata.

Led je padao skoro 15 minuta, objašnjava čitatelj, a potom je padala i obilna kiša. Nevrijeme koje je zahvatilo šibensko područje na svu sreću iza sebe nije ostavilo veće materijalne štete, potvrdili su vatrogasci.

Sličan potop zabilježen je i  na Moru.

Ne propustite