ZAJEDNO U SMRT Nepokretna Irena se bacila sa zgrade, a za njom i njen suprug Danilo

Region
ZAJEDNO U SMRT Nepokretna Irena se bacila sa zgrade, a za njom i njen suprug Danilo
U Hitnoj pomoći kažu da su po izlasku na lice mjesta mogli samo da konstatuju smrt dvoje starijih ljudi.

U Hitnoj pomoći kažu da su po izlasku na lice mjesta mogli samo da konstatuju smrt dvoje starijih ljudi. Dva tijela, lokva krvi, policija i pogrebnici šokirali su juče stanare koji su poznavali nesrećne ljude, a za koje kažu da su imali preko 70 godina i da ih je oboje stigla bolest.

- Muškarac je pre otprilike mesec dana doživeo infarkt i nedavno je pušten iz bolnice. Bili su dobre komšije, nikada nismo čuli svađu ili raspravu. Stvarno je ovo velika tragedija - kazala je jedna od komšinica.

Ona dodaje da su muž i žena u stanu živeli kao podstanari, ali da su imali i svoj stan na drugom kraju Novog Sada.

- U njihovoj zgradi nije bilo lifta, pa su se ovde doselili. Bilo im je lakše za život, s obzirom na to da su bili stari, a žena i nepokretna. Baka je bila u kolicima, ali ne znam od čega je bolovala. Bili su pristojni, situirani ljudi i prilično obrazovani - pričaju komšije prenosi Blic.


Jedna komšinica kaže da se tragedija nije mogla naslutiti i da su stariji bračni par posjećivala djeca, koja ne žive u Novom Sadu, te da nisu bili prepušteni sami sebi.

- Imali su i kuću u Nemačkoj, gde je komšija jedno vreme radio, a gospođa je, dok nije otišla u penziju, bila i komercijalna direktorka u jednom preduzeću. Deca su ih obilazila, ćerka im je bila u poseti samo dan pre nego što se dogodila tragedija - dodaju komšije, koji razlog za samoubistvo traže u bolesti.

Kažu i da su komšiju često viđali i da ništa nije nagovještavalo dvostruko samoubistvo.

- Prekipelo im je da budu bolesni. Ništa drugo ih na tako nešto nije moglo naterati, pošto su imali sve - dodaju komšije.


Vlasnik stana u kome je nesrećni par živio prije desetak godina izvršio je samoubistvo. Komšije kažu da je u sebe pucao iz puške.

Sadašnji vlasnik, koji je nakon tragičnog događaja došao na lice mjesta, nije želio da govori za medije.

Ne propustite