Pjevaču ZAPALJEN automobil izgorila čak i dječija kolica!

Show
Pjevaču ZAPALJEN automobil izgorila čak i dječija kolica!
Vozilo je potpuno uništeno, a značajnu štetu pretrpio je i automobil koji se nalazio pored.

Vozilo je potpuno uništeno, a značajnu štetu pretrpio je i automobil koji se nalazio pored.

Automobil koji je u vlasništvu pjevača Marka Bulata zapaljen je u jutarnjim časovima na parkingu ispred njegovog stana na Novom Beogradu

Pjevač je šokirao je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavio video-snimak i fotografije zapaljenog automobila.

auto1

Na snimcima se vidi da je vozilo potpuno uništeno, a značajnu štetu pretrpio je i automobil koji se nalazio pored.

 


Zapaljen auto jutros oko pet... dušmani ne spavaju. Zamolio bih organe reda da ovaj put nešto preduzmu. Dobro jutro Srbijo majko - napisao je Bulat na Facebooku.

auto2

Ovim povodom na Instagramu se oglasila i njegova supruga Marija, koja je otkrila da se radi o namjerno izazvanom požaru.

U aprilu 2016. godine, u noći mog embriotransfera (vantelesne oplodnje koja nije uspela) mom suprugu je u gluvo doba noći ispred naše zgrade na Novom Beogradu ukraden automobil. Krađu smo prijavili i do danas nas niko nije kontaktirao povodom toga. Septembar iste godine, noć kada saznajemo da postajemo roditelji smešta nam se afera kokain kojom je cela moja porodica bila u opasnosti! Puštam da psi laju, a karavani da prolaze jer beba koju sam nosila je bila iznad svega! Juče sve novine objavljuju rođenje našeg deteta i evo... Pre dva sata na istom našem parkingu je zapaljen naš porodični automobil sa sve dečijim kolicima unutra, u vreme dok dojim svoju bebu! Policija je izvršila uviđaj i nedvosmisleno potvdila da se radi o namerno izazvanom požaru! Pi*ko nesrećna, šta je sledeće? Dođi, izađi, kaži - napisala je ona.

Inače, Bulat je nedavno prošao kroz životnu dramu, pošto je sa suprugom Marijom u februaru dobio ćerku koja je rođena u 27 nedelji trudnoće. Tek pre nekoliko dana oni su djevojčicu kojoj su dali ime dorotea doveli kući, pošto je dva i po mjeseca provela u inkubatoru.

Podsjetimo, Marko Bulat našao se u centru skandala kada je njegova supruga u septembru prošle godine uhapšena dok je iz poštanskog sandučeta uzimala paketić sa kokainom, koji su joj donijela dvojica dilera. Ona je priznala krivicu, pa je osuđena na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od tri mjeseca, koju će odslužiti ako u roku od godinu dana izvrši novo krivično djelo.

Ne propustite