Srpska pjevačica završila na naslovnici AMERIČKOG MAGAZINA, poslije čega slijedi susret sa Oprah Winfrey (FOTO)

Show
Srpska pjevačica završila na naslovnici AMERIČKOG MAGAZINA, poslije čega slijedi susret sa Oprah Winfrey (FOTO)
Mlada pop pjevačica Didi J uveliko gradi uspjehe u Americi.

Mlada pop pjevačica Didi J uveliko gradi uspjehe u Americi. Vlasnica hita "Say no more" koji je otpjevala u duetu sa Shaggy, pored pjesama na engleskom koje je za nju radio svjetski poznati producent Tobi Gad, nedavno je imala svoju prvu američku turneju koja je obuhvatila čak dvanaest gradova.


Pop pjevačica uspila je da privuče pažnju američkih medija svojim talentom i stilom, zbog čega se ovog mjeseca našla na naslovnici prestižnog američkog časopisa "LA Style Mix" u kojem se, između ostalih, nalaze Kanje Vest i Kim Kardašijan.


Da je Dijana zaista riješila da osvoji Ameriku govori i činjenica da za nekoliko dana objavljuje album na engleskom jeziku i kreće u veliku svjetsku promociju,penosi Pink. Ona se trenutno nalazi u Srbiji na kratkom odmoru, ali već za nekoliko dana vraća se u Los Anđeles, gdje je očekuje susret ni manje ni više nego sa najpopularnijom voditeljkom svih vremena Oprom Vinfri.


Jako sam uzbuđena zbog svega što sam ostvarila u Americi i ovo je ostvarenje mog sna! Znam da me tek očekuje naporan rad i trud, ali zaista se radujem svemu tome - rekla je Didi.

Ne propustite