SAMOUBISTVO U NIŠU: Prerezao vene zbog bolesti

Region
SAMOUBISTVO U NIŠU: Prerezao vene zbog bolesti
Kako nam je potvrđeno u tužilaštvu, neće biti rađena obdukcija tijela nastradalog.

Nišlija Srđan M. (44) ubio se u srijedu u sedam sati ujutru, prerezavši vene u porodičnom domu. Hitna pomoć je nakon poziva roditelja nesrećnog muškarca brzo bila na mjestu tragedije u Velikojastrebačkoj ulici. Ipak, ljekari su samo mogli da konstatuju smrt, pišu novosti.rs

Incident se dogodio u porodičnoj kući nastradalog u niškom naselju Ledena stena. Srđan je imao zdravstvene probleme i njegovi rođaci, komšije i prijatelji sumnjaju da je to razlog samoubistva. Kako saznajemo, on je nedavno operisao kičmu. Majka nastradalog je teško podnijela tragediju, pa su ljekari pokušali da joj daju lijek za smirenje, ali ona nije pristala.

- Policijsku upravu je o samoubistvu u naselju Ledena stena obavijestila Hitna pomoć - kaže Nataša Zorić, portparol niške policije. 

- Rečeno nam je da su ljekari zatekli beživotno tijelo. Policija ispituje sve okolnosti ovog incidenta. Obavljen je uviđaj, a obavješteno je i Više javno tužilaštvo u Nišu.

Kako nam je potvrđeno u tužilaštvu, neće biti rađena obdukcija tijela nastradalog.

Od početka godine do danas, u Nišu se dogodilo čak 12 samoubistava. Ljudi najčešće, u više od 80 odsto slučajeva, dignu ruku na sebe usljed psihičkih bolesti i depresije, pokazuju podaci Hitne pomoći.

Ne propustite