Današnja vremenska prognoza za BiH

Aktuelno
Današnja vremenska prognoza za BiH
U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti malo svježije i oblačno vrijeme sa kišom, i najvišom temperaturom vazduha do 14 stepeni Celzijusovih.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti malo svježije i oblačno vrijeme s kišom, i najvišom temperaturom vazduha do 14 stepeni Celzijusovih.

Kiša će, prvo, tokom jutra zahvatiti južne i jugozapadne krajeve, a potom će se širiti i na ostale predjele. 

Najviše padavina biće na jugu i zapadu. Na jugu će biti i obilnijih padavina, više od 50 litara ponegdje, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Manje padavina biće na istoku, pa će u ovim krajevima kiša biti povremena, uz mogućnost i kraćih sunčanih intervala. 

Do narednog jutra padavine će slabiti i prestati u većini krajeva, a zadržaće se mjestimično samo još u Hercegovini. 

Duvaće umjeren jugo, u Hercegovini jak uz olujne udare. 

U većini krajeva jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, s kišom u jugozapadnim područjima, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 sati: Bjelašnica nula stepeni, Sokolac dva, Han Pijesak tri, Jajce četiri, Čemerno, Banjaluka, Bugojno, Drvar, Kupres, Sanski Most, Zenica, Gacko i Zvornik pet, Foča, Goražde, Ivan-sedlo, Prijedor, Srebrenica, Nevesinje i Tuzla šest, Bihać, Doboj, Gradiška i Gradačac sedam, Bijeljina devet, Bileća, Livno i Sarajevo 10, Mostar 11, Trebinje i Čapljina 13, Neum 14 i Stolac 16 stepeni Celzijusovih. 

Ne propustite