Vrijeđali su me i govorili da sam ružna i debela

Kiosk
Vrijeđali su me i govorili da sam ružna i debela
Gledatelji su mladu glumicu prozivali zbog izgleda, a kolegice iz serije Sofia Vergara i Julie Bowen pomogle su joj da stekne samopuzdanje.

Gledatelji su mladu glumicu prozivali zbog izgleda, a kolegice iz serije Sofia Vergara i Julie Bowen pomogle su joj da stekne samopuzdanje. Ariel je svim djevojkama poručila da su lijepe

are

 Štreberica iz 'Moderne obitelji' koja na Instagramu često objavljuje provokativne fotografije te se hvali bujnim oblinama priznala je kako na početku karijere nije bilo sve idilično. 

- Bilo mi je teško jer sam bila najmlađa djevojčica na setu.

areee

Puno su me kritizirali - priča glumica. Osim toga, Ariel Winter (19) gledatelji su često prozivali zbog izgleda te je nazivali 'ružnom' i 'debelom'. Kaže da su joj kolegice iz serije Sofia Vergara (44) i Julie Bowen (47) pomogle da se nosi s negativnim komentarima. foto: Instagram - Srećom, bila sam okružena divnim ljudima koji su me podržali i pomogli mi da steknem samopouzdanje - kaže Ariel. Mlada glumica svim je djevojkama poručila da su lijepe i da se moraju osjećati dobro u svojoj koži. 

Ne propustite