Planirate putovanje u Dubai? Koji datum Vama odgovara?

Kiosk
Planirate putovanje u Dubai? Koji datum Vama odgovara?
Nekad tek mjesto u pustinji, danas je Dubai grad u kojem postoji sve što možete zamisliti. U posljednjih dvadesetak godina ovdje se izgradilo toliko čudesnih i luksuznih zgrada, a s obzirom na vozni park i aute koje viđate na cestama, na trenutke vam se čini kao da ovdje žive samo bogataši.

Nekad tek mjesto u pustinji, danas je Dubai grad u kojem postoji sve što možete zamisliti. U posljednjih dvadesetak godina ovdje se izgradilo toliko čudesnih i luksuznih zgrada, a s obzirom na vozni park i aute koje viđate na cestama, na trenutke vam se čini kao da ovdje žive samo bogataši. 

CityDeal donosi ponudu za noćenje u Landmark Grand Hotelu u Dubaiu. Provjera raspoloživosti i rezervacija je obavezna na email info@citydeal.ba ili na broj telefona +387 33 943 150 
Javite nam se da zajedno kreiramo ponudu upravo za Vas! 

Boravak u Landmark Grand hotelu je posebo iskustvo u srcu Dubai-a. Ovaj hotel s 4 zvjezdice se nalazi u neposrednoj blizini centra Hamarain i Naif Souq. Osjećat ćete se kao kod kuće u jednoj od 174 klimatizirane sobe sa mini barom i LCD televizorom. Cijeli hotel ima wi fi internet. Za rekreaciju koristite vanjski bazen, spa, i saunu. Hotel ima i frizerski salon, te televiziju u lobiju, dva restorana i kafe shop. Također, na usluzi je i 24 sata room service. Švedski sto se svakodnevno poslužuje za doručak uz naknadu.

Korisno je znati:

Valuta – dirham, ponijeti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – arapski, engleski
Viza – potrebna.

Javite nam se da zajedno kreiramo ponudu upravo za Vas! Ako Vam se svidio Landmark Grand hotel, ili želite ponudu za druge hotele, dovoljno je samo da nam se javite i kažete nam datume i broj putnika, a mi ćemo Vam poslati ponudu.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

 

Ne propustite