URNEBESNI VIDEO Kako je hrvatska voditeljica iznervirala lidera opozcije u Hrvatskoj?

Region
URNEBESNI VIDEO Kako je hrvatska voditeljica iznervirala lidera opozcije u Hrvatskoj?
Na inzistiranje voditeljice da po njezinoj računici nikako ne mogu skupiti 76 glasova, Bernardić je izgubio živce i uzeo papir u ruke te počeo popisivati sve stranke na koje računaju

Ako premijer ne odluči razriješiti ovu situaciju, on više nema legitimitet. Ili neka pokaže većinu ili neka smijeni ministra Marića. Bit će interesantna iduća srijeda, rekao je šef SDP-a Davor Bernardić gostujući u Točki na tjedan na N1.

Premijer Andrej Plenković je jučer oporbi poručio da mu 'naslikaju' 76 glasova protiv njegovih ministara. 

- Zasad ima dovoljno stranaka koje su se izjasnile za opoziv. Ali ovdje nije bitno pitanje opoziva nego pitanje onoga što u Hrvatskoj nije dobro. A nije dobro da je ministar, koji je znao kakva je situacija i koji je upleten do lakata u tu aferu, i dalje ministar. Opoziv može proći sa 76 glasova 'za', a hoće li se to dogodit to ja ne znam. Teško je o tome govoriti jer ja mislim da se blizu 80 zastupnika izjasnilo da će glasati, ali možda to tako ne bude. Ali je jasno da ova vlada na ovaj način gubi legitimitet, pogotovo ukoliko protiv opoziva ne bude više od 76 ruku što je Plenković najavio.

Na inzistiranje voditeljice Nataše Božić da po njezinoj računici nikako ne mogu skupiti 76 glasova, Bernardić je izgubio živce i uzeo papir u ruke te počeo popisivati sve stranke na koje računaju. No, ona mu je opet pokušala sugerirati koliko tko ima mandata i da to ne može biti 76.

- Evo, vi upišite brojeve. Vidim da se igramo brojki i slova, pa samo vi upišite. Evo, vi upišite, neću vam oduzimati vrijeme - rekao je ljutito Bero.
- Ne igramo se brojki i slova. Što god od ovoga zbrojili, to vam ne dođe na 76, samo sam vas to pitala, odgovorila je Božić.

Bernardić je rekao kako SDP neće podržati smjenu predsjednika Sabora Bože Petrova.

- Ne želimo sudjelovati u brakorazvodnoj parnici između Mosta i HDZ-a

Ne propustite