Znate li što je "PLAM PAINTING" evo zašto ovakva kosa OSVAJA žene (FOTO)

Moda i ljepota
Znate li što je "PLAM PAINTING" evo zašto ovakva kosa OSVAJA žene (FOTO)
Rezultat izgleda posve prirodno pa nimalo ne čudi da je zaludio žene širom svijeta.


 O ovoj balayage tehnici već znate puno toga, jer ona definitivno nije nova, a zamijenila je slavni ombre, kao puno prirodniji način bojenja kose.

Kod ove tehnike, prijelaz između obojenih pramenova nježan je i blag, tako da rezultat izgleda posve prirodno pa nimalo ne čudi da je zaludio žene širom svijeta. 

kosa

Međutim, u posljednje vrijeme, sve više pozornosti dobiva jedna nova tehnika bojenja, koja se zove palm painting ili kraće palming, koja stvara nikad prirodniji izgled kose, a za postizanje ovakvih pramenova nisu potrebni nikakvi frizerski alati, jer se boja na kosu raspoređuje - rukama. Da, dobro ste pročitali.

kosa1 

kosa3

Kosa se dijeli na nekoliko velikih sekcija, a boja nanosi rukama, bez ikakve šablone, iako je pravilo da se počinje nanositi nekoliko centimetara od korijena kose. Rezultat? Prirodni pramenovi s nježnim prijelazima, koji podsjećaju na one koje imate pred ponovni odlazak frizeru, a posebno nakon ljetovanja te kupanja i izlaganja suncu.

Nakon što se boja prstima nanese na pramenove, oni se ostavljaju da prirodno padnu na ostale, koji ostaju neobojeni, kako bi kosa izgledala što prirodnije, što je glavni cilj ovog novog beauty trenda. Uz to, nakon ovakvog bojenja, duže ćete izdržati bez odlaska frizeru, jer nitko niti neće primijetiti da niste bili kod njega, po izrastu.

kosa5 

Efektno i ekonomično? Takve trendove volimo!

 

Ne propustite