Pregazio trudnicu i supruga, raskomadao tijela motornom pilom i spalio u peći

Šokantno!
Pregazio trudnicu i supruga, raskomadao tijela motornom pilom i spalio u peći
Robert Owens iz Sjeverne Karoline priznao je u četvrtak da je ubio Cristie Codd, njenog supruga Josepha i nerođenu kćer Skylar, čiji su raskomadani ostaci pronađeni spaljeni u peći pored obiteljskog imanja

Robert Owens iz Sjeverne Karoline priznao je u četvrtak da je ubio Cristie Codd, njenog supruga Josepha i nerođenu kćer Skylar, čiji su raskomadani ostaci pronađeni spaljeni u peći pored obiteljskog imanja, piše Washington Post.
Owens (37) je istražiteljima rekao da ih je ubio u martu 2015.

Prema Citizen-Times, slučajno je pregazio par dok su pokušavali izvući auto iz jarka. Prvo je umjesto kočnice pritisnuo gas i zabio se, a zatim i prešao preko automobila.
 Odvukao je tijela u njihovu kuću gdje ih je raskomadao motornom pilom i dijelove tijela stavio u plastične vrećice. Nakon toga ih je spalio u peći na svom posjedu, javlja Citizen-Times. Policiji je rekao da je premjestio automobil i prodao obiteljske stvari kako bi sve izgledalo kao pljačka, piše WSPA.

 "Neka pati do kraja života na Zemlji i onda opet dok bude trunuo u paklu"
 
Lokalni mediji javljaju da zbog priznanja neće biti osuđen na smrtnu kaznu, već minimum 59,5 godina u zatvoru. Tužitelji su izjavili da je obitelj Codd odobrila nagodbu zbog priznanja krivnje.
 
"Iskreno, ne vjerujemo da postoji kazna koja bi opravdala njegov čin", izjavila je obitelj. "Možemo se samo nadati da će patiti do kraja svog života na Zemlji i opet dok bude trunuo u paklu".
 

Owens se na sudu ispričao obitelji Codd i njihovim prijateljima: "Zahvalan sam vam za milost koju ste dopustili da mi ovaj sud pokaže. Iskreno mi je žao". 

Ne propustite