Banja Luka - posjetite grad lijepih žena, predivnih izletišta i dobre zabave!

Kiosk
Banja Luka - posjetite grad lijepih žena, predivnih izletišta i dobre zabave!
Posjetite Banja Luku i ugodno se smjestite u samom centru grada u Hotelu Palas gdje ćete uživati u opuštajućim masažama, ukusnoj hrani i prijateljskom okruženju. CityDeal donosi ponudu za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz uključeno korištenje saune, u hotelu Palas! Iskoristite ovu jednistvenu ponudu i istražite Banja Luku.

Posjetite Banja Luku i ugodno se smjestite u samom centru grada u Hotelu Palas gdje ćete uživati u opuštajućim masažama, ukusnoj hrani i prijateljskom okruženju.

CityDeal donosi ponudu za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz uključeno korištenje saune, u hotelu Palas! Iskoristite ovu jednistvenu ponudu i istražite Banja Luku.

Hotel "Palas" je sagrađen 1933. godine, u periodu procvata Banjaluke, vremenu Vrbaske banovine  i bana Svetislava Tise Milosavljevića. Svojom patinom i udobnošću gradskog hotela, bio je i ostao jedan od najprepoznatljivijih objekata u gradu na Vrbasu.

Hotel je na glavnoj ulici, sa pogledom na Gradski trg i park. Hotelska zgrada je zaštićen spomenik graditeljskog naslijeđa prve kategorije.

Hotel raspolaže sa 69 soba: 18 dvokrevetnih i 49 jednokrevetnih, opremljenih TV prijemnicima, mini barom, direktnim telefonskim linijama i internetom. Na raspolaganju Vam stoji i jedan luksuzni apartman, te 2 poluapartmana. U sklopu hotela su ljetne bašte, restoran, poslastičarnica, picerija, frizerski salon, noćni bar i drugi ugostiteljski i zabavni sadržaji, te obezbjeđen vlastiti parking.

Moderno opremljena sala za seminare, prezentacije i  poslovne sastanke sa potrebnom tehničkom opremom i pratećim sadržajima, te dvije manje konferencijske sale, idealne su za Vaše poslovne aktivnosti.

Hotel posjeduje lift, vlastito grijanje, parking za autobuse i garažu sa 20 parking mjesta. Ljubazno osoblje hotela, vrhunska usluga i prednosti samog položaja hotela u strogom centru grada – samo su neki od razloga zašto gosti biraju baš Hotel Palas.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite