Plenkovićevm tim nije izdržao mnogo duže od Tima Oreškovića: PALA VLADA U HRVATSKOJ!?

Svijet
Plenkovićevm tim nije izdržao mnogo duže od Tima Oreškovića: PALA VLADA U HRVATSKOJ!?
Ocijenio je i da se premijer Andrej Plenković koji je u četvrtak smijenio trojicu Mostovih ministara pokazao da se ne drži Ustava, demokratskih vrijednosti ni parlamentarne demokracije

Pala je vlada u Hrvatskoj. Mostovi ministri, nakon što je trojicu jučer smijenio premijer Andrej Plenković, će danas podnijeti i ostavke, a HDZ je prema informacijama medija počeo smjenu kadrova Mosta i sa drugih pozicija. Predsjednik Sabora i Mosta Božo Petrov se obratio javnosti. 


- Ivan Kovačić i ostali ministri podnijet će ostavke danas. Neka Plenković dokaže da ima većinu. Plenković i Marić štite kriminal u Agrokoru. Nećemo se igrati kao što se HDZ igrao prošle godine da se izbjegne opoziv Karamarka. Glasat ćemo o Mariću. Ako je prva točka s opozivom Mariću, onda ide prvo. Ako dođu potisi protiv mene, odmah drugi dan ćemo glasati o tome. Mi želimo pokazati tko je srušio ovu vladu i na koji način se prikriva afera u Agrokoru"
"Mi više nismo dio ove vlade", kazao je Petrov u Hrvatskom saboru.

Ocijenio je i da se premijer Andrej Plenković koji je u četvrtak smijenio trojicu Mostovih ministara pokazao da se ne drži Ustava, demokratskih vrijednosti ni parlamentarne demokracije.

Ovim potezom sprječavamo ustavnu krizu, kazao je Petrov.

Ne propustite