UPOZORENJE: Dvogodišnja djevojčica je pronašla STRAŠNO iznenađenje u Kinder jajetu!

Zanimljivosti
UPOZORENJE: Dvogodišnja djevojčica je pronašla STRAŠNO iznenađenje u Kinder jajetu!
Primjetila čudan objekat koji se pojavio u kontrastu sa bojom jajeta.

Viki Maguire žena u Engleskoj, nikada ne bi mogla da zamisli šta će pronaći unutar Kinder jajeta koje je kupila svojoj dvogodišnjoj kćerki za Uskrs. Viki je htjela da pruži kćerki zalogaj, a onda je primjetila čudan objekat koji se pojavio u kontrastu sa bojom jajeta.

 

Srećom ona je odlučila da provjeri, to je bila mala igla ugrađena u jajetu koje je zamalo mogla da proguta njena kćerka, što bi izazvalo ozbiljne štete na ustima ili digestivnom traktu.

“Osjećam se tužno jer je Izabel otvarila Kinder jaje, inače njen omiljen slatkiš i pronašla ovu iglu unutra. Najstrašnije je što sam je pustila da prvo grize spolja. Nadam se da je u pitanju greška mašine, a ne neki psihopata. Provjerite jaja!” rekla je ova majka.

Ona je kontaktirala kompaniju, a oni su joj obećali da će u potpunosti istražiti slučaj, da se utvrdi da li je igla ostala u vrijeme izrade jajeta.

jaje

Prije nego što se podigla galama oko ovog nalaza, kompanija zadužena za promociju Kinder jajeta je izašla sa izjavom da uvjeri potrošače:

    Obavešteni smo o izolovanom incidentu u kojem je kupac prijavio čudan objekat koji se nalazi unutar jednog od naših proizvoda. Proizvod koji je u pitanju se vratio u sejdište kompanije, a tražili smo da nam pošalju izveštaj temeljne istrage kada se utvrdi šta se desilo. Želimo da uvjerimo naše klijente da brinemo o kvalitetu i bezbijednosti naših proizvoda, a imamo i stroge procedure kontrole kvaliteta u našim pogonima.

Izvor: likemag.com

Ne propustite