Izlupao ženu čekićem po glavi: Sudija rekao da je to dokaz ljubavi, razlog će vas iznenaditi

Svijet
Izlupao ženu čekićem po glavi: Sudija rekao da je to dokaz ljubavi, razlog će vas iznenaditi
Denver Bedouz (95) izudarao je svoju ženu Oliv (88) čekićem u glavu.

Denver Bedouz (95) izudarao je svoju ženu Oliv (88) čekićem u glavu.

Sve se odigralo u njihovom domu u Varingtonu u Velikoj Britaniji. Do udaranja je došlo nakon što je supruga preklinjala Denvera da je ubije jer “nije željela da umre u staračkom domu ili bolnici”.

Da stvar bude još gora, ili bolja, Oliv je preživjela bubecanje čekićem. Nakon teških povreda uspješno se oporavlja u bolnici.

Slučaj je završio na sudu.

Na samom početku izricanja presude Goldstoun je rekao Bedouzu da neće ići u zatvor. Rekao je da mu je supruga oprostila i želi da ponovo budu zajedno.

– Ovo je zaista prava ljubav koju ste bez sumnje zaslužili u preko 65 godina predanog, odanog te vašim rečima srećnog i savršenog braka punog ljubavi – rekao je sudija,prenosi Telegraf.

Devet mjeseci prije napada čekićem Oliv je doživjela saobraćajnu nesreću nakon koje je imala velikih problema sa psihičkim i fizičkim zdravljem. Jako se plašila da će završiti u staračkom domu i neprekidno je molila supruga da je ubije.

Bedouz takođe pati od dugotrajne depresije i na kraju je popustio pod “velikim pritiskom”, te je suprugu udario nekoliko puta čekićem u glavu.

– Šta sam učinio, a ona još pati… Zašto nije umrla? Ona je najlepša žena na svetu, a ja sam sve još pogoršao. Bio bih srećan da sam ispao ubica – rekao je Bedouz tokom suđenja.

– Nije želela da živi. Žao mi je. Toliko sam je voleo – dodao je.

Ne propustite