RAZOTKRILI PERVERZNJAKE: Stanodavci vrebaju podstanarke, nude im besplatan smještaj u zamjenu za seks!

Svijet
RAZOTKRILI PERVERZNJAKE: Stanodavci vrebaju podstanarke, nude im besplatan smještaj u zamjenu za seks!
Britanski Sun otkrio je šokantan trend davanja besplatnog smještaja u zamjenu za seks s mladim ženama.

Britanski Sun otkrio je šokantan trend davanja besplatnog smještaja u zamjenu za seks s mladim ženama.


Novinarka britanskog lista naišla je u jednom oglasu na potencijalnog stanodavca koji joj je ponudio opciju 'prijatelja s povlasticama', a ponuda je uključivala da dijele jedan krevet.

Muškarac je djelovao vrlo profesionalno, a navodno je razveden i radi za jednu telekomunikacijsku tvrtku. Novinarki je, ne znajući tko je ona, besramno ponudio da se druže na način da odlaze u pubove i po cijele dane se seksaju i puše travu. Dakle, ženi bi uz besplatan smještaj ponudio i 'zabavne trenutke'.

Nakon ovog događaja, novinari su odlučili podrobnije istražiti situaciju te su tako naišli na desetke oglasa objavljenih od strane muškaraca na kontroverznoj web stranici Craigslist. Svi oni bili su u potrazi za ženama koje će besplatno živjeti s njima u zamjenu za seksualne usluge.

Zanimljivo je da je u pitanju očito rastući trend, jer su prošloga tjedna dobrotvorne organizacije priopćile kako je zabrinjavajuće što se muškarci iz oglasa fokusiraju na ranjive žene u lošoj financijskoj situaciji, od kojih bi mnoge zasigurno pokleknule ponudi zbog životne neimaštine i općenito lošeg općeg mentalnog i emocionalnog stanja.

Šokantna je izravnost potencijalnih stanodavaca.

Predstavljajući se kao 22-godišnjakinja, novinarka je na stranicu postavila oglas sljedećeg sadržaja:

- Pozdrav, 22-godišnja žena traži slobodnu sobu u Londonu. Samo za kratak period, jer se nadam da ću 'stati na svoje noge' kroz mjesec ili dva. Molim pomozite ako možete podijeliti sobu s curom kojoj je potrebna pomoć.

Na oglas joj je, među ostalima, odgovorio i 52-godišnji otac dvoje djece, vrlo jasan u svojim željama i stavovima. Na njezino pitanje što zapravo traži u zamjenu za besplatan smještaj, kratko je odgovorio:

- Seks. Želim da se seksamo. Kasnije možeš spavati u zasebnoj sobi, ali stvarno bi mi se svidjelo da ostaneš sa mnom.

Novinarka se našla s dotičnim muškarcem i ispostavilo je da je IT stručnjak, odjeven u Ralph Lauren odijelo, ružičastu košulju i sa zlatnim satom na ruci. Nakon njihovog sastanka, nije dugo čekao da joj da do znanja koliko je 'zagrijan' za ponudu.

- Bok. Hvala ti što smo se našli. Ja definitivno pristajem na dogovor ako si za – napisao je muškarac i dodao - Kad bi bila u mom krevetu svake noći, to bi bilo savršeno.

Od poruka nije odustajao pa je kasnije poslao i konkretniju u kojoj novinarku oslovljava s 'Dušo' i piše joj kako mu nedostaje, a on je 'sam doma i toliko bi želio zaspati s rukom na njezinoj stražnjici'.

Ovaj je muškarac samo jedan od čak 62 korisnika stranice koji su odgovorili na lažni oglas redakcije Suna, i to u periodu od 24 sata koliko je oglas bio aktivan na stranici Craigslist, koja ga je sama uklonila. Doduše, tek nakon jednog dana.

Ipak, i 24 sata bilo je dovoljno da stignu odgovori pohotnih muškaraca s idejama koje su itekako daleko od odnosa podstanara i stanodavca.

Jedan je čovjek želio da se on i potencijalna sustanarka međusobno 'premlaćuju', i tu svoju želju sasvim je jasno iznio. Drugi je pak inzistirao da miriši njezino nošeno donje rubljem, dok je jedan 'pristojniji' korisnik zaželio 'samo' noćnu masažu s organskim kokosovim uljem.

Novinari su zatim počeli odgovarati na upite muškaraca postavljene na Craigslistu. Jedan od njih bio je i 30-godišnjak iz istočnog Londona čije su aktivnosti teretana, plivanje i druženje, no, u noćnim je satima preferirao nešto 'slobodnije' hobije.

Novinarki je rekao da je pronašao već tri osobe za dijeljenje jednog kreveta i da se nada da će ona biti četvrta, naravno, 'ako nema ništa protiv'. Predložio je da je možda najbolje da već noćas dođe kod njega spavati, ali da spava bez odjeće kako bi vidjeli odgovaraju li si međusobno,prenosi Jutarnji. Očekivano, bez puno ustezanja je izjavio kako se seks podrazumijeva.

I ostali oglasi na kontroverznoj stranici nude slične aranžmane smještaja. Korisnici su u iskazivanju svojih želja manje ili više izravni i manje ili više pristojni, no, ono što im je zajedničko je krajnji cilj – ponudit će besplatan smještaj onoj ženi koja unaprijed pristaje na aktivan seksualni život s njima.

Craigslist je internetska stranica s klasificiranim oglasima u Americi koja obuhvaća oko 57.000 lokacija širom svijeta.

Čak trećina njihovih prihoda ostvarena je zbog oglasa seksualnog konteksta. A upravo zbog 'usluga za odrasle', koje su trenutno onemogućili na stranici, sad su došli pod budno oko javnosti, a potencijalno i zakona.

Craigslist je odbio komentirati Sunova saznanja.

Ne propustite