PANIKA U AVIONU: Radnik udario majku sa bebom, a onda nasrnuo na putnika (VIDEO)

Svijet
PANIKA U AVIONU: Radnik udario majku sa bebom, a onda nasrnuo na putnika (VIDEO)
U avionu kompanije Amerikan airlines dogodio se incident u kojem se zaposleni muškarac sukobio sa ženom sa dvoje djece.

U avionu kompanije Amerikan airlines dogodio se incident u kojem se zaposleni muškarac sukobio sa ženom sa dvoje djece. Naime, on je navodno prilikom ukrcavanja u avion udario ženu kolicima koja je vukla sa sobom.

Snimak incidenta sa leta 591 iz San Franciska zabilježio je Surain Adjantaja, a sukob sa ženom je samo početak incidenta, piše “Daily Mail”.

– Ženu sa djecom su na njeno protivljenje pokušali da izbace iz aviona, a potom je u letjelicu ušao zaposleni koji je i započeo cijelu svađu. Žena je tražila izvinjenje koje nije dobila – dodao je Adjantaja.

Dok je žena plakala i molila da joj vrate kolica, na snimku se čuje muškarac koji kaže kako to “više ne može da gleda”.

On je ustao sa svog sjedišta i otišao u prednji dio aviona kako bi se sukobio sa zvaničnicima kompanije. Muškarac je tražio ime čovjeka koji je udario ženu. Sukobu se priključila još jedna žena koja je stala na stranu majke sa djecom.

Situacija je eskalirala kada je u avion ušao muškarac koji je udario ženu. Putnik koji je ustao sa sediša sukobio se sa njim.

– Da si to meni uradio, nokautirao bih te na licu mjesta – vikao je putnik. Čovjek koji radi kao osoblje mu je rekao da se ne miješa.

Putnik je potom krenuo da se unosi zaposlenom u facu, na šta mu je radnik nekoliko puta ponovio: “Hajde, udari me ako smiješ. Ti ne znaš kompletnu priču“.

– Malo je falilo da povrediš bebu – drao se putnik.

Adjantaja je rekao da je žena izbačena iz aviona, a da se nasilni radnik vratio u avion.

Amerikan airlines je u petak objavio zvanično saopštenje u kojem stoji kako im je veoma žao zbog ovog incidenta i da je u toku istraga.

– Iskreno se izvinjavamo bolu koji smo prouzrokovali putnici i njenoj porodici, kao i svim putnicima koji su prisustvovali incidentu. Trudimo se da porodica putnice dobije svu potrebnu njegu dok putuje sa nama. Prebacili smo im karte na prvu klasu u znak izvinjenja – stoji u saopštenju.

Podsjetimo, nedavno se dogodio incident i na letu kompanije United airlines, kada su putnika prebukiranog leta iz Čikaga za Luizvil službenici i policija nasilno izbacili iz sjedišta, raskrvarili mu lice i vukli ga kao vreću smeća kroz cijeli prolaz letjelice.

 

Ne propustite