Snimao seks sa bivšom djevojkom, SAD SE GORKO KAJE!

Region
Snimao seks sa bivšom djevojkom, SAD SE GORKO KAJE!
Objavljivanje snimaka seksa sa bivšim partnerima je u posljednje vrijeme među omiljenim metodama ljubavnih osveta nakon raskida.

Objavljivanje snimaka seksa sa bivšim partnerima je u posljednje vrijeme među omiljenim metodama ljubavnih osveta nakon raskida. I sama osveta je sama po sebi pogrešna, a ovakav način je i mnogo više od toga i ne može donijeti ništa dobro. Jedan mladić iz Česterfilda u Mičigenu se na teži način uvjerio u to

Par je bio u vezi tri i po godine, sve dok ona nije na njegovom računaru otkrila tajno snimljen video njihovog seksa i istog trenutka htjela da ga obriše, ali joj je on zabranio. Nakon raskida, samo dan poslije Božića, mladić koji ima 22 godine odlučio je da se osveti i na Facebooku objavio snimak seksualnog odnosa sa svojom bivšom 23-godišnjom partnerkom.

Međutim, nije mogao ni da zamisli da će mu se sve obiti o glavu i vratiti kao bumerang, pošto će po nalogu sudije morati svojoj bivšoj dragoj da isplati 600.000 dolara odštete i da uništi snimak. Ako i pored svega video zapis ponovo pokuša da javno plasira mogao bi da završi i u zatvoru.
- Ovaj video bi mogao da je prati do kraja života - zaključio je sudija, nakon što je djevojka podigla tužbu protiv bivšeg dečka. 

Advokat oštećene djevojke je rekao kako će odštetu naplatiti na sve moguće načine.

Ne propustite