OBRAČUN KOD EKONOMSKOG FAKULTETA U BEOGRADU: Nožem izboden azilant, navodno svađa izbila oko hrane!

Region
OBRAČUN KOD EKONOMSKOG FAKULTETA U BEOGRADU: Nožem izboden azilant, navodno svađa izbila oko hrane!
Najmanje dvije osobe su povrijeđene, a na licu mjesta su policijske marice. Savska ulica je blokirana.

Najmanje dvije osobe povrijeđene su večeras oko 20.30 sati kod glavne autobuske stanice ispred Ekonomskog fakulteta, a kako se nezvanično saznaje naoružani muškarac napao je grupu migranata!

Najmanje dvije osobe su povrijeđene, a na licu mjesta su policijske marice. Savska ulica je blokirana...

Povrijeđene osobe prevezene su u Urgentni centar - rekli su za Blic iz Hitne pomoći.

Kako se saznaje svađa je izbila oko hrane i sumnja se da je napadač, takođe, migrant. On je pobjegao sa lica mjesta, a policija traga.

Kurir piše da je došlo do obračuna između grupa migranata, a radili su i noževi. Najmanje jedan migrant je posječen i prevezen u Urgentni centar!

Jedan očevidac ispričao je da je čuo rafale kod Ekonomskog fakulteta, ali je policija utvrdila da je reč o netačnim navodima...

Na licu mjesta su policijske marice.

Prema riječima radnika okolnih radnji, oko 30-ak migranata okupilo se oko parkinga kod Ekonomskog fakultata kada je nastao opšti metež.

- Čuli smo viku i kada smo izašli napolje da vidimo šta se dešava, vidjeli smo dvije grupe migranata, jedni su stajali nasuprot drugih i držali su noževe. Potukli su se, a jedan dečko se držao za stomak, gotovo da je pridržavao crijeva. Drugi je je bio uboden u nogu. Svi se zatim razbježali i stigla je policja i Hitna pomoć - priča za "Blic" jedna od trgovaca u blizini parkinga.

Sami migranti kažu da postoje grupe koje nisu u najboljim odnosima i da se često sukobljavaju.

Sa tim su se susretali i radnici u obližnjim radnjama.

- Oni su svi stalno tu i često se svađaju, viču, bilo je pitanje dana kada će ovako nešto da se desi. Samo se plašim da neko do nas ne nastrada - kaže jedna prodavačica.

Policija je obavila uviđaj. Na mjesto obračuna došli su i radnici "Čistoće" koji su ispirali krv sa asflata.

Ne propustite