SVIJET JE ZGROŽEN! Ronaldo analno silovao djevojku! NOVI ŠOKANTNI DETALJI SEKS SKANDALA

Druga strana sporta
SVIJET JE ZGROŽEN! Ronaldo analno silovao djevojku! NOVI ŠOKANTNI DETALJI SEKS SKANDALA
Poslije ekskluzivne informacije da je Cristiano Ronaldo silovao djevojku, a onda joj platio 375.000 dolara da povuče tužbu, kao i detalje noći kada se seksualni zločin dogodio, otkriveno je i da je Ronaldo bio upoznat sa detaljima dogovora sa navodnom žrtvom silovanja!

Cristiano Ronaldo je bio upoznat sa detaljima dogovora sa navodnom žrtvom silovanja. Poslije ekskluzivne informacije da je Cristiano Ronaldo silovao djevojku, a onda joj platio 375.000 dolara da povuče tužbu, kao i detalje noći kada se seksualni zločin dogodio, otkriveno je i da je Ronaldo bio upoznat sa detaljima dogovora sa navodnom žrtvom silovanja!

Sve ovo dokumentovano proizlazi iz projekata Football leaks, u okviru Evropske istraživačke mreže, čiji je dio Newsweek Srbija, članica "Adria media grupe".

Cristiano Ronaldo je bio upoznat sa detaljima pregovora sa Amerikankom koja ga je optužila da ju je silovao. Spiegel izvještava o SMS porukama koje je ovom magazinu dostavio istraživački portal "Football Leaks". Prema onome što piše u ovim porukama, Ronaldo je od svog advokata tražio da smanji sumu koju je morao da plati navodnoj žrtvi silovanja: "To mora da bude manje", napisao je Ronaldo. U početku, žena je tražila 950.000 dolara, a Ronaldo je na kraju platio 375.000 dolara.

Pregovori o sporazumu tiču se navodnog silovanja koje se desilo 2009. godine. Tada je Ronaldo upoznao mladu ženu u Las Vegasu, koja je kasnije tvrdila da ju je fudbaler "analno silovao". Ronaldo je žestoko odbacio ove optužbe. Istog dana kad se navodni zločin desio, žena je obavijestila policiju o tome i pregledana je u Univerzitetskom medicinskom centru u Las Vegasu. Nakon pregleda utvrđeni su joj otok i razderotina u analnom predjelu, što potvrđuju medicinski dokumenti do kojih je došao Spiegel.

Navodna žrtva, po svemu sudeći, nije podigla optužnicu protiv Ronalda. Umjesto toga, između nje i Ronaldovih advokata postignut je sporazum o vansudskom poravnanju. U izjavi koja se tiče prvog Spiegelovog izvještaja od prošle nedjelje, Ronaldov menadžment je tvrdio da je "članak zasnovan na dokumentima koji nisu potpisani", i označio ga kao "ništa drugo nego plod novinarske mašte".

Ove nedjelje, Spiegel opisuje kako je Ronaldo bio direktno umiješan u pregovore sa ženom, i kako je s tim u vezi bio u stalnom kontaktu sa svojim advokatima. Takođe, Spiegel objavljuje "povjerljivi dokument o sporazumu", koji se tiče konačnog sporazuma, a koji je potpisao sam Ronaldo.

Ne propustite